telefonu ınternetten sıparıs edıcem sıte önerebılırmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
telefonu ınternetten sıparıs edıcem sıte önerebılırmısınız?
Lanet olası türkcell bayi getirtemedı telefonu bi türlü bende siparişi iptal edıcem ınternetten almayı dusunuyorum guvendıgınız yada sıteden telefonu alan arkadaslarımız varsa söyleyebılırmı Turkcell sıtesı hariç.

K.bkmayın telefonun lumia 920 olduğunu belirtmemişim 920 siparişi vericem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teknosa,vatan,gold bilgisayar bunların hepsinin online mağazaları var. Hafta sonu fiyatlarına bakarak indirimlerini takip et.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
peki orlarda Lumia 920 varmı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bimeks de var hatta bir ara 1359 Tl ye kadar düştü

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
bimeks tamamdır yazıyorum başka varmı ? Size sorma sebebim internetten bu kadar ücretle birşey almadım daha önce.Alan varsa yada bu iyi dediğiniz siteleri öğrnemk amacım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sadece teknosanın sitesi lumia820 var 1249tl. Yarın gece turuncu indirim kampanyası başlıyor fiyat baya uygun olabilir.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
bulunduğum şehirde nokia mağzasıda yok gidip alabileceğim bir tek türkcell vardı onada verdim siparişi 10 gün oldu gelmedi her gittiğimde 2güne gelicek diyorlar bıktım artık

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
şehir olarak izmir yazıyor profilinde, montröde atatürk lisesinin orda nokia mağazası var gidip bakmıştım lumia920ye.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
izmir fakat merkezde degılım 2saat uzaklıktaym o yuzden sordum

paradox07

paradox07

Üye
Ben vatandan motorola razr sipariş ettim salı günü öğlen,öğleden sonra havale yaptım ve bugün aradığımda havalenin onaylandığını söyledi.bir iki günde elimde olacağını söyledi.iyi mi kötü mü kararı siz verin artık :oke:

Toros542

Toros542

Üye
Teknoloji Ankara diye bir site var.Nokia L820 orada 12 ay taksitle 1185 tl ye bonus kartla satiliyor.genpa garantili bi bakmani öneririm.

1176jaguar

1176jaguar

Üye
Kardeşim ben bimeksten aldım alırken sıkıntı yokta sonrasıyla ilgili çok şikayet var gördüm keşke almasaydım dedim. Bugün hepsiburadaya geldi ben senin yerinde olsam oradan alırdım!!!

alical33

alical33

Üye
İstersen sahibinden e Bi bak taahhüt le alıp kutusu açılmayan uygun fiyata telefonlar var taksit yapanlarda var Bi,araştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt