everese5
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokia hiç koyar mi hack . . Para kazanması lazım. . hack kullanıp sıkıntı yaşayanlar -bence- kendi sıkıntılarıni hack ten oldu deyip esas sorunun üstünü kapatıyorlar. .dostum olan sorunlar hacktan sonra bendede olmustu simdi haxiz kullanıyorum inan bi uygulama için yavaşlama kasma donma ve bu sorunları yaşamaya değmez ki deymiyorda zaten bence .
edit : hemn zaten hack yasal olmayan birsey. telefona bi yararı olsaydı nokia bu yararları koyardı zaten . ( uyguama dısında)
nokia hiç koyar mi hack . . Para kazanması lazım. . hack kullanıp sıkıntı yaşayanlar -bence- kendi sıkıntılarıni hack ten oldu deyip esas sorunun üstünü kapatıyorlar. .
takan25 o iki uygulamanın bana özelliğini söylermisin
çok saçma ve gereksiz uygulamalar oldugu için çıkmasına da gerek yok zaten . emin ol istek olsa çıkardı.
bakıyorum da herkes sorunu Hack işlemine bağlamış.sizin sorununuzu ben söyleyeyim cihazı hackliyosunuz sonra herşey yükleniyo diye bulduğunuz tüm uygulama oyun ne varsa yüklüyosunuz sonra kaldırsaniz bile artığı kaliyo ve telefon takılmaya başlıyo. Hack yapmayanlar herşeyi yükleyemedigi için telefonları hackli haline göre sorunsuzmuş gibi geliyo.hiçbir zaman kusursuz bir yazılım olamaz hatalar gün geçtikçe giderilirilecektir. hataların yani sıra hafıza kartınızın hızı cihazı normal şartlar da nasıl kullandığınızın bile etkisi vardır. bir telefonu herkes aynı titizlikte veya beceri ile kullanamaz. yıllardır symbian kullanıyorum hiçbir zaman hatayı hack işlemine bağlamadım. tüm dünya parmaklarınızin ucunda biraz çaba ile tüm sorunlarınız çözulebilir. Ama bizler en kolayına kaçıp hemen suçu başka yerlerde arıyoruz nedense. ii ki hard format at diyenler çıkmamış şaşırdım şuan valla. umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?