Telefonu 4.4.2 yaptım ama Telefon 4.2.2 gibi.. yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

asdxasas

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu 4.4.2 yaptım ama Telefon 4.2.2 gibi.. yardım edin
Başlıkta belirtiğim gibi telefona 4.4.2 kitkat yükledim android sürümü de 4.4.2 gözüküyor
ama telefon aynı duruyor 4.2.2 gib sadece yukardiki ikonlar değişmiş 1-2 yeni özellik gelmiş
ya da öyle mi olması gerekeyiyor bilimyorum :bilmm
bide google play daki bazı oyunlar gözükmüyor ( sixg guns,gangstar rio gibi)

KaanWonder

Üye
Ayarlar>Cihaz bilgileri>Android sürümü 4.4.2 ise öyledir o romla alakalı birşey.

asdxasas

Üye
    Konu Sahibi
o düzelmez mi yani doğrusu o şekil mi
tam konuya hakim değilim kusura bakmayın

KaanWonder

Üye
S4 mini indirdiğin romda ayarlar kısmında
o düzelmez mi yani doğrusu o şekil mi
tam konuya hakim değilim kusura bakmayın
Telefonuna yüklediğin romda eğer ayarlar kısmında android 4.4.2 yazıyorsa android sürümü odur. android 4.2.2 ye benzemesi romu yapan kişinin yaptığı değişikliklerden (bildirim çubuğu simgeler tema menü vs) romun üreticisinden kaynaklıdır.

asdxasas

Üye
    Konu Sahibi
google playı nasıl yapcam bi bilginiz var mı bazı oyunları göremiyorum (six gunsu oynamak istiyorum ama olmuyor :) )

asdxasas

Üye
    Konu Sahibi
Hiç çözümü yok mu bunun

KaanWonder

Üye
Hiç çözümü yok mu bunun

Romu yapan kişi isterse samsung galaxy mini telefona clash of clans oyununuda google play store de gösterebilir isterse göstermez. O romla alakalı birşey çözümü varsa bende bilmiyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Romu yapan kişi isterse samsung galaxy mini telefona clash of clans oyununuda google play store de gösterebilir isterse göstermez. O romla alakalı birşey çözümü varsa bende bilmiyorum.
Android surum ve telefonun ozellijlerine gore uygulamalar cikiyor

KaanWonder

Üye
Android surum ve telefonun ozellijlerine gore uygulamalar cikiyor
Arkadaşımda samsung galaxy mini vardı ona hyperion 8 romu kurduk (2.3.6 romu) önceden gözükmeyen oyunlar uygulamalar gözükmeye başladı.(clash of clans vb oyunlar)

Ekleme:Romu yapan kişi telefonu google play storeye başka bir telefon diye tanıtabiliyor biliyorum. biryerde öyle okumuştum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşımda samsung galaxy mini vardı ona hyperion 8 romu kurduk (2.3.6 romu) önceden gözükmeyen oyunlar uygulamalar gözükmeye başladı.(clash of clans vb oyunlar)

Ekleme:Romu yapan kişi telefonu google play storeye başka bir telefon diye tanıtabiliyor biliyorum. biryerde öyle okumuştum.
Bak o da olabilir haklisin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
anladığım kadarıyla beklentilerinizi karşılamadı :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
anladığım kadarıyla beklentilerinizi karşılamadı :)
Hacı 4.4.2 olunca cihazın ekranı 2k ramı 3gb ekranı 5.5 inç olması gerekmiyor muydu? Tamamen beyin ve göz ile kontrol falan...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hacı 4.4.2 olunca cihazın ekranı 2k ramı 3gb ekranı 5.5 inç olması gerekmiyor muydu? Tamamen beyin ve göz ile kontrol falan...
O kadarında gözümüz yokta hiç değişiklik yok neredeyse mesela s3'te 4.3'e geçince baya fark oldu. Ancak 4.2.2 ile 4.4.2 arasında güncelleme gelsin diyecek kadar bi fark yok :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz ne ?farklilik olmasi lazim illaki mesela en buyuk fark benim icin durum cubugu seffaf oldu

Üst Alt