Telefonm şarja doymaz oldu yüklediğm programlarn arka planda çalışıp şarjı çekmesi sebep olabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Telefonm şarja doymaz oldu yüklediğm programlarn arka planda çalışıp şarjı çekmesi sebep olabilirmi?
Arkadaşlar kısa bir süre önce Sony Xperia S aldım ilk bir kaç şarjda kullanım sonrası tekrar şarja taktığımda 2 saatte batarya doluyordu telefona biraz oyun ve uygulama yükledim şimdi telefonun şarj süresi daha uzun gidiyor ama şarja taktığımda tam 3,5 saatte dolmaya başladı telefonu açık bir şekilde şarja takıyorum acaba yüklediğim uygulamalar bir yandan şarj yediği içinmi böyle oldu yoksa batarya ile ilgili bir durum mu var ani kapanmalar ya da telefonun bataryasınınn birden bitmesi gibi sorunda yaşamadım bataryaya bağlayamıyorum sizce neden olabilir ?

hakanserce007

Üye
ilk bi kaç şarjda oluyor bu sorun. en azından telefonun bataryasının iyice kendine gelmesi için 1 hafta geçmesi lazım. yani benim telefonumda öyle oldu. modeli : htc wildfire s. bir diğeri yüklediğiniz programlarda şarjı etkiliyor. arka planda çalışarak işlemcinin etkin çalışmasını sağlıyor. tabiki bu işlemde daha fazla şarj gerektiriyor.

engin523

engin523

Üye
Eğer arkaplanda felan uygulama çalışıyosa ondan olabilir benim telefonum 5800 genelde arka planda uygulama çalışırken çarjı daha çabuk biter ve daha geç dolar büyük ihtimalle sendede öyledir

klongs

klongs

Üye
ort ilk 5 dolumda batarya garip davranıyor sonra düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...