Telefonlarla ilgili anılar

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Anılarınıza argo ve küfür katmayın arkadaşlar, sonra anılarınız silinmesin güzel hatırlansın burda da anı olarak kalsın.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, BrainHacker, Nextman ve 1 kişi daha

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ahhhh eygidi bir gün beraber yataktayız s4 le. Güzel güzel bakışıyoruz. Ben sırt üstü yatıyorum oda üzerimde duruyor sonra pat diye kafama düşüyor :off:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Serhan

furkankaya559758

Üye
Bir kere annemin kullandığı 3310 yemeğe düşmüştü. Su ile duruladık sonra kuruttuk canavar gibi çalıştı. O olaydan sonra 4-5 sene daha kullandı o telefonu.

Anil-D

Anil-D

Üye
c6 01 köpeklerden kacarken dusurmustum ekrani tuz buz olmustu

The Shadow

The Shadow

Üye
Ahhhh eygidi bir gün beraber yataktayız s4 le. Güzel güzel bakışıyoruz. Ben sırt üstü yatıyorum oda üzerimde duruyor sonra pat diye kafama düşüyor :off:
Tövbe tövbe :D Bizim alman taha her yerde aynı :ehe :nono:

• Beğen
Tepkiler: Serhan

askımm

Üye
unutamadıgım anım nokia java s40 modelinden iyi bi cihazım vardı bnden 4 yas byük bi abi vardı evimiz balkonları yakındı real futtboll java bluttlu oynardık macları o zanmanlar cok gzeldi zevkliydi tsk nokia s40 :) hala da o abiyle grusurum mmg oyunu oynoz .:D

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
2005 yılıydı, dershanede ders çalışmak yerine bluetooth ile multiplayer oyunlar oynadığımız, cepte msn veya turbo msn ile chat'leştiğimiz, Telsim'in ücretsiz sunduğu mobil televizyona hayran hayran baktığımız yıllar yani s60v1-v2'nin tozu dumana kattığı seneler.:biggrin:Çok sevdiğim, asla kıyamayacağım Nokia 3660 'ımı zorlanarak da olsa ''Asphalt 2 Urban GT'' yüklemesi için arkadaşımın ellerine vermiştim.FExplorer dosya yöneticisiyle kendi telefonundan dosyaları teker teker atıp yüklemeye çalışıyordu.Sonra ne olduysa telefonum donmuş ve kala kalmıştı (ram sıkıntısı, o zamanlar çok sövdürüyordu, en büyük sorun ram düşüklüğüydü zaten :yagmur:).Kantinde ulu orta neredeyse ağlayacaktım (evet gerçek:blush:), arkadaşım benim gazabımdan korktuğu için, MMC'yi kendi telefonuna takıp yüklediği dosyaları silmiş ve düzeltmişti.Bende derin bir oh çekmiştim:icelim:.Uzun oldu ama sonuçta güzel yıllardı, şimdi o tadı alamıyorum.Bakıyorum da herkesin elinde milyarlık telefonlar var ama whatsapp vs, bejeweled'den bozma oyunlarla oyalanıp duruyorlar.Bizim hayallerimiz, acaba telefonlarda ne zaman CS (hatta online) oynarız gibisindendi.Eski nesil olsa bunu çoktan başarmıştı zaten.Şimdi basit olan ne varsa top 10 olmuş, bir otobüse biniyorsun herkesin eline aynı oyun, memurundan tutun öğrencisine kadar.Şaşırmamak elde değil.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
başka var mı :islik