telefonlarınızın versiyonlarını sakın yenisiyle degiştirmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
telefonlarınızın versiyonlarını sakın yenisiyle degiştirmeyin
e65 alalı yaklışık 20 oldu ilk gün baya bi program tema felan yükledim ikinci gün pc suit yeni veryon var uyarısı yaptı aaa iyi dedim yükledim düne kadar hiç bi haltı yükleyemez oldum opdadan cer almam ggeekliymiş alamadım ban yedim herhalde yanlış yere msj yazdım ondandır dün telefon tamircisine gittim eski versiyon atabilirmisin dedim riskli dedi imei yi silme ihtimali var dedi bakın altında çiziyorum sonra böyle oldu demeyin benim başka çarem kalmadıgı için yaptırdım ve mahmutk. arkadasımız açtıgı konuda yazdıklarını yaptım ve oldu riski göze alıcak arkdaşlarımıza tavsiiyemdir ki e65 gibi nokianın en dandik 9,1 telefonunda bile çalışıyor

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...la-sistem-hack-yontemi-225013-yeni-mesaj.html

ADRENALİN78

ADRENALİN78

Üye
bende denedim n95 8 gb ye cok sorun yaşadım daha sonra eski versiyonuna dönmeye calıştım beyaz ekran cıktı daha sonra hekır bi arkadaşım halletti anlıyacagınız hiç tafsiye etmem

mico55

Üye
arkadaşlar yeni versiyon her zmn iyidir eğer nokia yeni bi versiyon çıkartmışsa demekki eski versiyonda bi takım eksiklikler varki onu düzeltmek için yeni bi sürüme başvurmuşlar ama yeni versyonun bi nevi evcilleştirilmesi içinde biraz süre geçmesi lazım mesela sertifika olayını yakında çözerler

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
o zaman telefona bişiler yüklemek için bayagı beklem lazım arkdasım

kaan2222

kaan2222

Üye
Arkadaşım bndede 6630 var versiyon yeniledim ama hiç bir problemle karşılaşmadım.

lord67

lord67

Üye
Bendede Nokia E50 var iki kez yeni versiyon yükledim hiç bi sorun yok..

Da®kness

Da®kness

Üye
Bende N70 için defalarca yeni sürüm çıktığı halde hiç yükseltmedim. Memnunum bir sorun yok. 3 yıldır sorunsuz. V. 5.0638.3.0.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt