YENİ versiyonlarda hacki beceremeyenler buraya...%100 HACK

Sponsorlu Bağlantılar

es_es_es_2606

Üye
Allah razı olsun kardeşim

ömer_li

Üye
Üstad dediğnz gbi Hello0X i kurdum ama map drivers yüklendikten sonra Unpacking Files diye bişey çıkıyor. Ne kadar beklediysemde bi türlü bitmiyor ve tekrar tekrar da denedim olmuyor. Birde bu Unpacking Files devam ederken iptal etmedikçe telefonu kullanamıyorum. Programın diğer eski ve yeni versiyonlarinda da ayni şey oluyor. Hack için bi sürü yöntem denedim ve inceledim ama yapamadım. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu arada telefonum n86... Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin...

is_90

Üye
Allah razı olsun

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil...

emr-erock

emr-erock

Üye
güzel Anlatım emeğine sağlık.CFW'ye nasıl entegre ediliyor biliyorsan onuda anlat istersen ....

ömer_21

Üye
bu verdiğin hangi versiyon için geçerli onu da yazsan coook iyi olur çünkü v5 te denedim olmadı.

taner6720

Üye
daha önce hiç yapmadım bi bilgim yok bu konuda hackleme işlemini telefondan mı yoksa bilgisayardan mı yapmak gerekiyo bu işlem leri telefondan yapabiliyormuyuz.yardımcı olursanız sevinirim telefonum 5800xp music şimdiden teşekkürler:)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
5800 için artık olmaz çünki o programı yapanlar v40dan sonrasına çıkarmıyorlar...

RaMiM

RaMiM

Üye
emeğe tşkler kardeşim..

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Bende emeğe saygına teşekkür ederim :)

huseyin_4554

Üye
ya arkadaşlar masaustunde cıkan programı tele kurarken bile sertifika sorunu veriyo yaa yapabilen yokmu yardım etsinn

rawtime

Üye
benim seritifikam niye gelmiyo opda dan ya site çalışmıyomu artık nedir

matador66500

Üye
x-plorer için süresi geçmiş sertifika diyor!

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
20.04.2012
arkadaşlar konunun kaldirilmasi lazim.opda denen çin sitesi artik sertifika vermiyor.bu tür nesli tükenmiş paylaşimlar neden durur anlamam.......yinede paylaşim için teşekkür.

Üst Alt