Telefonlarınız yepyeni bir görünüm kazanıcak !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlarınız yepyeni bir görünüm kazanıcak !
Evet arkadaşlar yeni açılan bir sitede bazı telefonlar için coverlar var telefonuza yeniden aşık olmanızı sağlayacaklar !

İsterseniz kendiniz kendi tasarımınıza yapabilirsiniz bunun fiyatı 29.90 TL ama satıldıkça sizde para kazanıcaksınız :)

Öbür yapılmışların fiyatı ise 19.90 TL

Ve arkadaşlar sadece telefon değil. Tablet, laptop,ipod, oyun konsolları ve diğer cihazlar içinde bu coverlar var.

Bazı fotoğraflar

İphone 5 Galaxy S3

Oyun Konsolları

Xbox PS3

Konsol Tablet Laptop

Joystick

Nasıl uygulayacağız diye soranlar için geliyor

<span style="font-family: Times New Roman"><font color="Sienna"><font size="3"><strong>[video=youtube;j5ZMlutyc-U]http://www.youtube.com/watch?v=j5ZMlutyc-U[/video]

Bu da mobiller için

Evet arkadaşlar coverler böyle sizi bekletmeden sitenin linkini vereyim

LİNK:

Reklam olsun diye asla yapmadım arkadaşlar beğensin diye yaptım

Lütfen yorumlarınızı ve beğenilerinizi eksik etmeyin

İyi akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy w icin var mi?

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w icin var mi?
Yok dostum. Çıkarsa seni haberdar ederim. Site daha dün açıldı belli başlı telefonlar için var :) İstersen siteye üye olup kendi tasarımını yaratabilirsin.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
süper ya :) galaxy w için varsa almayı düşünürüm :)

virus19

virus19

Üye
güzel gerçekten ancak model sayısı çok az HTC evo 3D içinde görmek isterdim

Samet.25

komple kaplamar cirkin bence beyaz tel olacak tuslarin etrafini siyah yapacan. d

lordufuk

lordufuk

Üye
Sacmalik bence

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
lordufuk

lordufuk

Üye

Yeni açıldığından site şu anlık az :)

- - - Eklendi - - -

Tasarımı kendiniz yapabilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

Afedersin de neresi saçmalık ?
koccum zevkler ve renkler tartışılmaz bu beim görüşüm

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Hem de insanlar o kadar emek veriyor. Beğenmedim demesi normalde saçmalık demesi ayıp.

ugur1000

ugur1000

Üye
ben zaten beğenmem bunları herkesin zevki farklıdır ama 20 tl de vermem bunlara hani güzel bir modeli vardır ama 20 tl ye daha güzel kılıflar alınabilir hem bunlar yapışmalı kapağa bir zararı varmıdır ?
kötü falan demiyomda gene güzel yapmışlar şu kaset şeklinde olanı sevdimde şekli güzel ama genelde böyle şeyleri sevmiyorum herşeyin oyjinali iyidir ama iyi fikirmiş valla :D ben yapsam angry birds li yada bad piggiesli yapardım harika olurdu :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Resim senin zevkine kalmış s3de arka kapak cok duz belki uygulansa guzel olur

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten beğenmem bunları herkesin zevki farklıdır ama 20 tl de vermem bunlara hani güzel bir modeli vardır ama 20 tl ye daha güzel kılıflar alınabilir hem bunlar yapışmalı kapağa bir zararı varmıdır ?
kötü falan demiyomda gene güzel yapmışlar şu kaset şeklinde olanı sevdimde şekli güzel ama genelde böyle şeyleri sevmiyorum herşeyin oyjinali iyidir ama iyi fikirmiş valla :D ben yapsam angry birds li yada bad piggiesli yapardım harika olurdu :D

Kendi tasarimini olusturabiliyorsun zaten :) Hem bundan parada kazaniyorsun.

virus19

virus19

Üye
Bunlar benim hoşuma gidiyor Evo 3D içinde çıkarırsanız ben alırım :) umarım çıkar peki bir sorum olacak size bunları yapıştırdıktan sonra sıkıldık çıkarmak istedik kolayca çıkarabiliyor muyuz? Telefonda leke falan bırakıyor mu? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt