akibet2
Üye
Open4All'u kapatınca hiçbir sorun olmuyorHack Demek Telefonunuzun Bütün verilerine Ulaşabilmesine imkan vermek demek . Bunun Yanında Telefonunuzu Güvensiz Kılar Ufak bir kod veya virüsle bütün verilerinize mesajlarınıza ulaşım imkanı sağlar opda'dan serfitika almak en güzeli ben şayet asla telefonuma hack işlemi yapmam yapmadan öncede iyice dikkat edin derim , ondan sonra telefonunuz sağa sola garip garip mesajlar atabilir (:
Hack Demek Telefonunuzun Bütün verilerine Ulaşabilmesine imkan vermek demek . Bunun Yanında Telefonunuzu Güvensiz Kılar Ufak bir kod veya virüsle bütün verilerinize mesajlarınıza ulaşım imkanı sağlar opda'dan serfitika almak en güzeli ben şayet asla telefonuma hack işlemi yapmam yapmadan öncede iyice dikkat edin derim , ondan sonra telefonunuz sağa sola garip garip mesajlar atabilir (:
ben bu zamana kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım hackle ilgili. bir yıldan uzun süredir antivirüs dahi kullanmamama rağmen telefona virüs de bulaşmadı.nerdeyse 24 saat nette gezip inidirmeler yapmama rağmen.
bildiğim kadarıyla symbian 3 ve sonrasına etki eden pek virüs de yok zaten.
ayrıca opdadan sertifika almak ne kadar güvenli tartışılır.opdaya imei numaranı veriyorsun ve imei'nin kopyalanmayacağınu garanti edebilir misin?
Open4All'u kapatınca hiçbir sorun olmuyor
ben yinede temkinli yaklaşmaktan yanayım yani en azından bir çok verileri telefonunda saklayan benim gibi insanların böyle düşündüğünü sanıyorum .
yani şöyle düşün son verilere göre android için yüzlerce virüslü dosyalar tespit edildi i phone içinde bu şekilde symbain için bu kadar çok olmasada hatrı sayılır telefon virüsleri var . hacklemekte bir nevi bu virüslü içerikleri çok rahat telefonumuza entegre etmemize onay veriyor . hacklemek kötü bir şey demiyorum riskli bir şey diyorum , yani ufak bi virüs ekleyip forum'a program yerleştirsem buda popüler bir programsa bir çok insanın telefon bilgilerine ulaşabilirim mesela veya daha fazlasını gibi bir endişe var içimde .
peki bir şeyi sorucam mesela hackledikten sonra istediğimiz uygulamaları yüklesek. Telefonu yine eski haline çevirebilirmiyiz ?
peki en azından bazı programlar için bu işlemleri yapabilirim , yinede oldukça temkinliyim veya boş kuruntu ^^
devam eder ancak bi daha unsigned yüklemek için tekrar hacklemen gerekirhacki kaldirdiktan sonra yuklu olan unsigned uygulamalar calismaya devam eder mi?ayrica anlatim icin tesekkurler.
hacki kaldirdiktan sonra yuklu olan unsigned uygulamalar calismaya devam eder mi?ayrica anlatim icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?