telefonları daha hızlı çalıştıracak program var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SİVAN

Üye
    Konu Sahibi
telefonları daha hızlı çalıştıracak program var mı
bende 6630 var

a21a

a21a

Emekli Yönetici
telefonun çalışma hızı sistematik bir özelliktir.. yani sonradan arttırmak pek mümkün değil gibi.. ama telefon hafızasında geri planda çalışan programları devredışı bırakmak veya ram sıkıştırıp bir miktar hız artışı yapmak için Appman gibi programlar var.. bunları da bu bölümde dosyalar kısmında bulabilirsin.

MagNum

MagNum

Üye
Appman gibi programLarında ciddi şekiLde ßir hız artışı yaptığını sanmıyorum çok az hatta hiç qißi :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
telefonun çalışma hızı sistematik bir özelliktir.. yani sonradan arttırmak pek mümkün değil gibi.. ama telefon hafızasında geri planda çalışan programları devredışı bırakmak veya ram sıkıştırıp bir miktar hız artışı yapmak için Appman gibi programlar var.. bunları da bu bölümde dosyalar kısmında bulabilirsin.

+1 ama çok az olur!..

Çünkü hız telefonun gücüyle ram iyle bağlantılıdır!! Ve ram program olmadığı için daha yeni sürümü gibi bişi mümkün değil!!!..

Sadece ufak optimazsyon programlar vardır ama pek bi fark olmaz!!..

Telefonunun hızını

1-telefon hafızasının ne kadar dolu olduğu (ne kadar dolu ise o kadar yazaşlar bu yüzden hafıza kartına yükleme yap telefon hazfızası boş kalsın!! )

2- hafıza kartının boyutu telefonun max 1gb kartı destekler ama 1 gb telefonunu biraz kastırır!! 512 kullan daha ii perpormans sağlar!! ;)

Saygılarımla!!..

editores

Üye
10 mb mmc_cache diye bir dosya var tavisiye ederim telefonun ram inin artırdığı için gerçekten işe yarıyor bende var şimdilik ama yollamasını bilemediğim için yoollayamıyorum

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
10 mb mmc_cache diye bir dosya var tavisiye ederim telefonun ram inin artırdığı için gerçekten işe yarıyor bende var şimdilik ama yollamasını bilemediğim için yoollayamıyorum
duymuştum bu programı, demek işe yarıyor.telefonun nedir?

SİVAN

Üye
    Konu Sahibi
6630

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
10 mb mmc_cache

programı indiremedim
ama bunlar hikaye gibi geliyo birsürü mühendis bi telefonu yapsın telefon çok süretli menüsü olmasın sen bi programla telefonu hızlandır ne güzel :ah:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Appman gibi programLarında ciddi şekiLde ßir hız artışı yaptığını sanmıyorum çok az hatta hiç qißi :)
bazı programlar çalışıp kapatıldıktan sonra ramda bazı kayıplar oluşur, arkadaşın demek istediği de bunu appman gibi uygulama menejeri programla ram hafızasını sıkıştırıp telefonun biraz daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.. zaten ram hafızası ve diğer hafıza bilgilerini gösteren her telde olması gereken bir programdır bu...:good:

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sx1 yada p910i için olanları varmı?????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt