Telefondan win8 indirirken :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
zaten indirdim rar sifresi vardi olmadi. ama gider pc ciden satin.alirim. 64 bit istiyorum ama 32 bit alicam cunku pcdeki programlar 32 bit. 64bit kurursam bazilari acilmayacak. evde internette yok. programlari 64 bitini bulayim.

DaNq3rB0y2

Üye
ben alttaki hıza bakmışm :) :)

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
rekor 935 kb/sn gordum pes2010 indirirken :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben tavsiye etmiyorum geçen indirdim bazı donanımların ve bileşenlerin uyumsuzluk sorunu var daha driverler win8 portlamadı çoğu 1-2 ay daha bekle derim...

aleranol

aleranol

Üye
Arkadas Sağol ya o kadar uploaded premium aradi trunkize iyi oldu Sağol

corchy

corchy

Üye
aşırı hızlıı

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hangi proxy bu dostum pm atabilirmisin :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Cepneti eleştireceğinize Turkcell'in fiyat farkını eleştirin. Var mı cepnet gibisini yapabilen? Yemiyor tabi sınırsız internete adil kullanım hızı 5 kbps verebiliyor. Almanya'daki operatörler bile 54 kbps verebiliyor düşünün.. Tamam Vodafone'un son reklamına bende çok sinir oldum ama cepnet konusunda laf etmeyin, Turkcell gibi kazıkçı değiller en azından..

ümran

Üye
arkadaslar biri bana burda ne olduğunu anlatabilirmi ,bizde yararlanalm :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ayarlarini bulamadim bende ya bi de opera mobile i nasil yaptin

AHMED...

AHMED...

Üye

www.trunkize.com bu siteden rapidshare.upload.hotfile.letitbit.turbobit vb. sitelerin linkini ekliyorsun sana premium hizda indirme sagliyor

:D bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler birde birşey soracağım bu handeller mi ne o yasal değil galiba :D ama hiza bakarsan uçuyor bunu yapsam yakalanma ihtimali ne cezası falan varmı

- - - Eklendi - - -

Cepneti eleştireceğinize Turkcell'in fiyat farkını eleştirin. Var mı cepnet gibisini yapabilen? Yemiyor tabi sınırsız internete adil kullanım hızı 5 kbps verebiliyor. Almanya'daki operatörler bile 54 kbps verebiliyor düşünün.. Tamam Vodafone'un son reklamına bende çok sinir oldum ama cepnet konusunda laf etmeyin, Turkcell gibi kazıkçı değiller en azından..

valla dostum ben sinir oldum cepnet hattım vardı kapattım avea ya geçtim 2GB adil kullanım hakkı var 7.2 mbps sonrası 128 kbps :)

ümran

Üye
soruma cvp veren olmadı,bilmdğmz bişey varsa söyleyn bizde yararlanalm

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

:D bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler birde birşey soracağım bu handeller mi ne o yasal değil galiba :D ama hiza bakarsan uçuyor bunu yapsam yakalanma ihtimali ne cezası falan varmı

- - - Eklendi - - -

valla dostum ben sinir oldum cepnet hattım vardı kapattım avea ya geçtim 2GB adil kullanım hakkı var 7.2 mbps sonrası 128 kbps :)

ben 0.face kapandgndan beri h@ndler mod proxy(sadece indirme yapmak icin) kullaniyorum hic bir problemle karsilasmadm bu zamna kadar.bnden daha uzun sure kullananlarda var :)

- - - Eklendi - - -

buda suan film indirirkenki hizim :)

gogis

gogis

Üye
bi saniye bendeki Resmi atayım :)

- - - Eklendi - - -

http://imgim.com/96258582037802722122_1.jpg

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
şu handleri bi anlayamadım gitti :D operatörler nasıl oluyor da buna müdahale edemiyorlar acaba ?

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

İyi güzel de 2 GB neye yeter ki :D Şuanki cepnet kotam o hıza rağmen torrent açık olduğu için 16 GB'ı geçti düşün yani. Var mı 16 GB'lık paket? :D

Bu arada yeri gelmişken söyliyim 3-4 ay önce h@ndler yüzünden Vodafone hattım kapanmıştı. Yani kapanmıştı derken sim kartı başka telefona takınca çalışıyordu ama kendi telefonuma takınca görmüyordu. (Telefonumun MAC adresi ile alakalıydı galiba) Müşteri hizmetlerini aramaya yüzüm de olmadı :ehe Ama yüzde yüz eminim h@ndler yüzünden olmuştu. Durup duruken hat kapanmaz herhalde :ehe

O yüzden iyi düşünün derim, bedavaya internete giricem diye hattan olmayın :D

Kdr05

Kdr05

Üye

Az download yapmadık telden :ehe

Kdr05

Kdr05

Üye

Beleşe indirmenin zevki de bi başka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt