Arkadas Sağol ya o kadar uploaded premium aradi trunkize iyi oldu Sağol

www.trunkize.com bu siteden rapidshare.upload.hotfile.letitbit.turbobit vb. sitelerin linkini ekliyorsun sana premium hizda indirme sagliyor
bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler birde birşey soracağım bu handeller mi ne o yasal değil galiba
ama hiza bakarsan uçuyor bunu yapsam yakalanma ihtimali ne cezası falan varmıCepneti eleştireceğinize Turkcell'in fiyat farkını eleştirin. Var mı cepnet gibisini yapabilen? Yemiyor tabi sınırsız internete adil kullanım hızı 5 kbps verebiliyor. Almanya'daki operatörler bile 54 kbps verebiliyor düşünün.. Tamam Vodafone'un son reklamına bende çok sinir oldum ama cepnet konusunda laf etmeyin, Turkcell gibi kazıkçı değiller en azından..

bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler birde birşey soracağım bu handeller mi ne o yasal değil galiba
ama hiza bakarsan uçuyor bunu yapsam yakalanma ihtimali ne cezası falan varmı
- - - Eklendi - - -
valla dostum ben sinir oldum cepnet hattım vardı kapattım avea ya geçtim 2GB adil kullanım hakkı var 7.2 mbps sonrası 128 kbps![]()

valla dostum ben sinir oldum cepnet hattım vardı kapattım avea ya geçtim 2GB adil kullanım hakkı var 7.2 mbps sonrası 128 kbps![]()
Şuanki cepnet kotam o hıza rağmen torrent açık olduğu için 16 GB'ı geçti düşün yani. Var mı 16 GB'lık paket? 
Ama yüzde yüz eminim h@ndler yüzünden olmuştu. Durup duruken hat kapanmaz herhalde 

ben de pm isteyebilir miyimhangi proxy bu dostum pm atabilirmisin![]()