telefondan facebook'a ücretsiz giriş hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

tygtyg

Üye
    Konu Sahibi
telefondan facebook'a ücretsiz giriş hakkında
Bilmiyorum yenimi başladı bu uygulama ama ben yeni gördüm bütün operatörlerde(avea,vodafone,turkcell) olan 0.facebook.com ile giriş yapıldığında facebook'un ücretsiz olması.Bu çok güzel birşey biraz önce S5603 marka olan telefonumla denedim gayet güzel oluyor ama şöyle bir şey var sadece o linke girildiğinde ücretsiz oluyormuş ama ben telefondaki facebook uygulaması ile girdiğimde de ücretsiz olmasını istiyorum yokmudur bunun bir yolu yöntemi yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.:allalla:

NOT:Konuyu umarım doğru yere açmışımdır genel olunca burası uygundur diye düşündüm yanlışsa kitlemeden taşırmısınız lütfen.

Necmati

Necmati

Üye
uygulama operatör lere ait olduğu için kontör yemiyo yani özel bi uygulama ama adı üstünde program olduğu için ücret alıyooo... :oke:

tygtyg

Üye
    Konu Sahibi
uygulama operatör lere ait olduğu için kontör yemiyo yani özel bi uygulama ama adı üstünde program olduğu için ücret alıyooo... :oke:

işte ücretli olduğunu bende biliyorumda bunun belki bir yolu vardır ulgulamanın içindeki linki değiştirebilme gibi yada bir yöntemi olmalı diye düşünerek sormuştum

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
arkadaşlar ben giriyorum 5130 telefonumla sayfa açılmıyor ve kontör gidiyor lütfen yardımm :(

tygtyg

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben giriyorum 5130 telefonumla sayfa açılmıyor ve kontör gidiyor lütfen yardımm :(

0.facebook.com şeklinde girdiğinden emin misin ? ve örneğin girmeden önceki kontörün 10'dur girdikden sonra kalan kontör bakiyeniz 10 diye bilgi verir sen onu gitti olarak sanıyor olabilirsin söylediklerimden ikiside olmuyorsa ve 0.facebook.com şeklinde girdiğin halde kontörün gidiyorsa müşteri hizmetlerini aradığın zaman kontörünü geri veriyorlar sonrada yardımcı oluyorlar

Üst Alt