Tek kusuru dosya transferi yaparken ekran kararırsa işlemi durduruyor ama onun dışında harika![]()

Eğer uygulama mağazaya yeni geldi ise değerlendirme olmaması normal çünkü yapılan yorumlar 3-4 gün sonra mağaza da görülebilir oluyorArkadaşlar symbian kullanırken çok işimi gören bir uygulama wp 8.1 desteği aldı ve mağazaya eklendi . Aynı wi-fi ağına bağlı olmanız yetiyor . Uygulamanın masaüstü programını bilgisayar için kuruyorsunuz . Telefondan uygulamaya girince direkt bilgisayarda program ekranından telefonunuzu görüyor . Dosya alışverişini wi-fi üzerinden yapıyor . Bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayar dosya gönderebiliyor veya kopyaladığınız bir yazıyı paylaşabiliyorsunuz . Size mağaza linkini veriyorum . Bu arada uygulamaya mağaza da değerlendirme bile yapılmamış ilginç . Kullandım gayet güzel çalışıyor .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer uygulama mağazaya yeni geldi ise değerlendirme olmaması normal çünkü yapılan yorumlar 3-4 gün sonra mağaza da görülebilir oluyor![]()

En güzel yanı bilgisayardaki bir linki telefona yazacağında elinle girmemek. İşte bu paha biçilemez
![]()

Telefonun wifi paylaşımını açıp Windows tablet veya pc den wifi ile bağlanıp dosyalar aktarabiliyorsak interneti kullanmadan çok iyi o zaman bu dukto programı
Yalnız kendi orjinal sitesini göremedim, güvenilirdir umarım
Güvenilir merak etme . Konuda da daha önce söylediğim gibi ben bunu N8(symbian belle) ile kullanıyordum . O zamanlar Dukto R4'tü güncellenip Dukto R5 oldu ve symbian için bir daha güncellenmedi . İçin rahat olsun uygulama konusunda . Bu arada wi-fi paylaşımdan kastını tam olarak anlamadım ama wi-fi açık olması yetiyor ve birde iki cihazın da aynı wi-fi ağına bağlı olması gerekiyor .
benim gibi xp kullananlar için super oldu bu : )

bayada hızlıymışe pc surumude 8 versıonu gibi hoş basit işini gorsun yeter şeklını vermısler
Dukto'yu Symbian 'da çok kullandım. Çok iyi uygulamadır.
Yakında patlama yaparBen de symbian da çok kullandım ama wp de henüz mağazada keşfedilmemiş anlaşılan .

Bende Symbian da iken kullandığım bir programdı ama wp de olabileceği hiç aklıma gelmezdi,sürpriz olduBen de symbian da çok kullandım ama wp de henüz mağazada keşfedilmemiş anlaşılan .

Bende Symbian da iken kullandığım bir programdı ama wp de olabileceği hiç aklıma gelmezdi,sürpriz oldu![]()

Mağazada böyle bir uygulama olduğundan bile haberim yoktu. Teşekkürler![]()
Umarım faydası olur .