İpucu Telefondan Bilgisayar Dosyalarına Erişim

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Tek kusuru dosya transferi yaparken ekran kararırsa işlemi durduruyor ama onun dışında harika :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tek kusuru dosya transferi yaparken ekran kararırsa işlemi durduruyor ama onun dışında harika :)

Symbian(N8) da böyle değildi . Uygulama zaten sık sık güncelleniyor . Bu sorunda düzeltilicektir :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar symbian kullanırken çok işimi gören bir uygulama wp 8.1 desteği aldı ve mağazaya eklendi . Aynı wi-fi ağına bağlı olmanız yetiyor . Uygulamanın masaüstü programını bilgisayar için kuruyorsunuz . Telefondan uygulamaya girince direkt bilgisayarda program ekranından telefonunuzu görüyor . Dosya alışverişini wi-fi üzerinden yapıyor . Bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayar dosya gönderebiliyor veya kopyaladığınız bir yazıyı paylaşabiliyorsunuz . Size mağaza linkini veriyorum . Bu arada uygulamaya mağaza da değerlendirme bile yapılmamış ilginç . Kullandım gayet güzel çalışıyor .

Eğer uygulama mağazaya yeni geldi ise değerlendirme olmaması normal çünkü yapılan yorumlar 3-4 gün sonra mağaza da görülebilir oluyor :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer uygulama mağazaya yeni geldi ise değerlendirme olmaması normal çünkü yapılan yorumlar 3-4 gün sonra mağaza da görülebilir oluyor :)

Son güncelleme dün yayınlanmış ama mağazaya ne zaman verildi bende bilmiyorum :)

Son düzenleme:
emz

emz

Üye
En güzel yanı bilgisayardaki bir linki telefona yazacağında elinle girmemek :ehe. İşte bu paha biçilemez :ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: emz
barannn79

barannn79

Üye
Telefonun wifi paylaşımını açıp Windows tablet veya pc den wifi ile bağlanıp dosyalar aktarabiliyorsak interneti kullanmadan çok iyi o zaman bu dukto programı
Yalnız kendi orjinal sitesini göremedim, güvenilirdir umarım

jepaq

Üye
easy transfer'e de bakabilirsiniz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonun wifi paylaşımını açıp Windows tablet veya pc den wifi ile bağlanıp dosyalar aktarabiliyorsak interneti kullanmadan çok iyi o zaman bu dukto programı
Yalnız kendi orjinal sitesini göremedim, güvenilirdir umarım

Google'a dukto yazınca çıkıyor nasıl bulamadın :D Güvenilir merak etme . Konuda da daha önce söylediğim gibi ben bunu N8(symbian belle) ile kullanıyordum . O zamanlar Dukto R4'tü güncellenip Dukto R5 oldu ve symbian için bir daha güncellenmedi . İçin rahat olsun uygulama konusunda . Bu arada wi-fi paylaşımdan kastını tam olarak anlamadım ama wi-fi açık olması yetiyor ve birde iki cihazın da aynı wi-fi ağına bağlı olması gerekiyor .

Az önce mail atıp eksiklikleri bildirdim . Mailde bahsettiğim eksiklikler :

1- Türkçe dil desteği
2- Ekran kilidinde dosya alışverişinin durması ( Büyük ihtimalle uygulama ile değil sistemin verdiği izinlerle alakalı )
3- Üç cihazda aynı anda bağlandığımda uygulamadan zaman zaman atması

Bunlar da zaten ekstrem sorunlar . Giderilirse tam anlamıyla 5 yıldızlık bir uygulama olacak :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
benim gibi xp kullananlar için super oldu bu : )

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bayada hızlıymışe pc surumude 8 versıonu gibi hoş basit işini gorsun yeter şeklını vermısler

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bayada hızlıymışe pc surumude 8 versıonu gibi hoş basit işini gorsun yeter şeklını vermısler

Çok anlaşılabilir bir menüsü var ama yinede Türkçe dil desteği gelmesini isterim . Geliştiriciye bu yönde bir mail attım zaten .
Geliştiriciden cevap geldi . Dil destekleri için şu an da bir çalışması yokmuş . Fakat ekran kilidinde uygulamanın dosya alışverişini durdurması sorunu üzerine çalıştığını yazmış .

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Dukto'yu Symbian 'da çok kullandım. Çok iyi uygulamadır.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben de symbian da çok kullandım ama wp de henüz mağazada keşfedilmemiş anlaşılan .
Bende Symbian da iken kullandığım bir programdı ama wp de olabileceği hiç aklıma gelmezdi,sürpriz oldu:)

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende Symbian da iken kullandığım bir programdı ama wp de olabileceği hiç aklıma gelmezdi,sürpriz oldu:)

Ben sürekli gelmiş mi diye bakıyordum mağazaya iyi denk geldi . Tam da böyle bir program için bilgisi olan var mı diye konu açmıştım :)

emre207

emre207

Üye
Mağazada böyle bir uygulama olduğundan bile haberim yoktu. Teşekkürler :)

Üst Alt