İpucu Telefondan Bilgisayar Dosyalarına Erişim

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefondan Bilgisayar Dosyalarına Erişim
Arkadaşlar telefondan bilgisayarımdaki dosyalara ftp veya vpn kullanılarak erişim sağlayabilir miyim ve telefona aktarabilir miyim ? Bilginiz var mı ?

Edit (Ekleme-01.11.2014) :

Arkadaşlar symbian kullanırken çok işimi gören bir uygulama wp 8.1 desteği aldı ve mağazaya eklendi . Aynı wi-fi ağına bağlı olmanız yetiyor . Uygulamanın masaüstü programını bilgisayar için kuruyorsunuz . Telefondan uygulamaya girince direkt bilgisayarda program ekranından telefonunuzu görüyor . Dosya alışverişini wi-fi üzerinden yapıyor . Bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayar dosya gönderebiliyor veya kopyaladığınız bir yazıyı paylaşabiliyorsunuz . Size mağaza linkini veriyorum . Bu arada uygulamaya mağaza da değerlendirme bile yapılmamış ilginç . Kullandım gayet güzel çalışıyor .

Bu da bilgisayarınıza indireceğiniz programın linki :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

ndrcnr

Üye
Teamwiever dışında bağlanma yok diye biliyorum. Özel bir cihaz vardı ama stabil değil pek sanırım

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
930 incelemesinde 802 ac bağlantısı kullanılarak vpn ağı ile erişim kurulabileceği söyleniyordu . 1020 kullanıyorum ac bağlantısı yok ama laptopuma bağlanmanın varsa bir yolu öğrenmek istiyorum . Bu arada air 5650 modem kullanıyorum ve router özelliği var . Belki modemin router özelliği kullanılarakta yapılabilir .

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
splashtop var yukle bak bi bide remoote vardı odaha iyi brşey

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yok onlar la yonetebılıosun remotede oyle bişiler var dıye hatırlıorum ucretli denıyenlere sorabılrsın

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok onlar la yonetebılıosun remotede oyle bişiler var dıye hatırlıorum ucretli denıyenlere sorabılrsın

Ben yönetmek istemiyorum direkt dosyalara ulaşmak istiyorum . Telefondaki ie explorer ftp sunucu desteklemediği için ftp server ıma bağlanamıyorum .

remzi33

remzi33

Üye
Mağazada ftp diye arama yap Bi. Sever ına erişebilirsin ama dosya transferi yoktu galiba

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Plex önerilir bu konuda

hunkar159

hunkar159

Üye
senin ilacin Es Datei Explorer

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Bununla hem yönetip hem de dosya kopyalayabilirsiniz :)

skynet

Üye
Pocket file manager da ftp özelliği var belki işini görür

beats

beats

Üye

Bu uygulama yapabiliyormuş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve serinaga
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar symbian kullanırken çok işimi gören bir uygulama wp 8.1 desteği aldı ve mağazaya eklendi . Aynı wi-fi ağına bağlı olmanız yetiyor . Uygulamanın masaüstü programını bilgisayar için kuruyorsunuz . Telefondan uygulamaya girince direkt bilgisayarda program ekranından telefonunuzu görüyor . Dosya alışverişini wi-fi üzerinden yapıyor . Bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayar dosya gönderebiliyor veya kopyaladığınız bir yazıyı paylaşabiliyorsunuz . Size mağaza linkini veriyorum . Bu arada uygulamaya mağaza da değerlendirme bile yapılmamış ilginç . Kullandım gayet güzel çalışıyor .

• Beğen
Tepkiler: beats ve skynet

skynet

Üye

Hocam çok sağol çok işime yarayacak bu uygulama :tşk:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam çok sağol çok işime yarayacak bu uygulama :tşk:

Ben teşekkür ederim :) Bu arada dosya alışverişi wi-fi ile yapıldığı için çok hızlı bir şekilde işleminizi halledebiliyorsunuz . Ben wp için yayınlandığını bilmiyordum yoksa daha önce konusunu açardım :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Artık usb kablosunu pc ye bağlamaktan kurtuldum :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uygulama ve açıklama ilk mesaja eklendi :)

Üst Alt