işte o kıytırık nokialar bile samsungun en iyi cihazından iyi.oyun açmayan,tema yüklenmeyen,internet sitesinde düzgün bir sistem olmayan başka bi yer varmı bildiğin.Samsung'lar varken Nokia alınmaz. Hayatında hiç şu bahsi geçen telefonları kullanmayanlar "Nokia al, Nokia al" demesinler. Nokia'nın kıytırık N70'ini işte belki de 5800 ya da N97'sini kullanmışlardır en fazla. O yüzden Nokia demek çok çok yanlış.

işte o kıytırık nokialar bile samsungun en iyi cihazından iyi.oyun açmayan,tema yüklenmeyen,internet sitesinde düzgün bir sistem olmayan başka bi yer varmı bildiğin.![]()
Komiksiniz. Burda gerçekçi şeylerde bahsediyorum. Oyun açmayan ne demek? Nokia telefonlarda oyun oynandığını kim görmüş? türkiyeye ilk geldiğinde almıştım samsung dostum merak etme 200 dolar para verdim zamanında.merak etme telefondan hiç anlamazsam yine senden fazla anlarım.nokia telfonda oyun istiyorsan aç interneti yaz bakalım n-gage diye bir marka var gerçi sen o cihazında nasıl bişe olduğunu bilmezsin.şu an dünyanın en iyi oyunları nokia da oynanıyo tabi sen korede yaşıyosan onu bilmem.nokianın dediğim gibi 6630 desem yine samsungtan fazla özelliği vardır diğerlerine gerek yokHayatında kaç kere Samsung kullandın? Kullandıysan eminim E250 kullanmışsındır en fazla.
**
Tema mı?![]()
![]()
Komiksiniz. Burda gerçekçi şeylerde bahsediyorum. Oyun açmayan ne demek? Nokia telefonlarda oyun oynandığını kim görmüş?
Nokia'ın bu telefonu iyi diyebileceğiniz bir telefonunu söyleyin ondan kat kat daha iyi olan Samsung telefonu hemen göstereyim. Göstereceğim model Samsung'un orta sınıf bir telefonu olacak hatta.. Bunun dışında lafı oraya buraya çekmeyin. Madem Nokia diyorsunuz söyleyin hangi telefonu?

türkiyeye ilk geldiğinde almıştım samsung dostum merak etme 200 dolar para verdim zamanında.merak etme telefondan hiç anlamazsam yine senden fazla anlarım.nokia telfonda oyun istiyorsan aç interneti yaz bakalım n-gage diye bir marka var gerçi sen o cihazında nasıl bişe olduğunu bilmezsin.şu an dünyanın en iyi oyunları nokia da oynanıyo tabi sen korede yaşıyosan onu bilmem.nokianın dediğim gibi 6630 desem yine samsungtan fazla özelliği vardır diğerlerine gerek yok![]()

Yapmayın Allah aşkına ya. Ne oyunu oynadınız? RAM ve işlemci olmayan telefonlarda ne oyunu oynadınız?27 yaşındasınız ama verdiğiniz cevaplara bakın. Ben size soruma cevap verecekseniz verin dedim gelin görün ki verememişsiniz. 200 dolar para verdiniz neye 200 dolar verdiniz onu söyleyin? N-Gage denilen şey bir saçmalıktan öteye gitmemiştir. Kıytırık 2-3 oyun çıktıktan sonra Nokia N-Gage olayını bitirmeye karar verdi. Biraz takip ediyorsanız piyasayı bilirsiniz.
Dünyanın en iyi oyunlarını Nokia mı oynatıyor?![]()
Yapmayın Allah aşkına ya. Ne oyunu oynadınız? RAM ve işlemci olmayan telefonlarda ne oyunu oynadınız?
Sadece oyun değil. Nokia telefonlar her alanda başarısız. Kamera, ses, tasarım, işlemci, RAM, depolama hafızası vs. her alanda başarısız.