Telefondan anlayanlar bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• n97 mini

Kullanılan: 6 28.6%
  • i5700

Kullanılan: 2 9.5%
  • nokia x6

Kullanılan: 13 61.9%
  • samsung jet

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan anlayanlar bakabilir mi
Arkadaşlar benim 650 lira büycem var sizce x6 mı samsung i7500 mü n97 mini mi samsung jet mi ...

Perfect!

Üye
x6 yada n97

jeki01

jeki01

Üye
Tabii ki Nokia.

Lacrymosa

Üye
Tabii ki Nokia değil. Nokia almak at varken eşeğe binmektir.

mustafa

mustafa

Üye
n97 mini yi 650 liraya alabilir misin bilmiyorum ama üzerine biraz daha koyarak samsung wave alabilirsin. daha mantıklı

ozanazy

ozanazy

Üye
5800 ile x6 arasında kamera ve resistive ekran harici hiçbir fark yok alacaksan n97 mini al klavye olarak başarılı olur ya da hiç o kadar para verme 450 liraya 5800 al memnun kalırsın.

Perfect!

Üye
nokia daha ıyi deilmi samsungtan hız diyorsan java telefn alcan symbian yavştır kullanıma göre tabi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle nokia x6 derim n97 mininin sesi çok az çıkıyo babamda var inanınmaz derecede az ekolayzer ayarlarınla oynadım yine aynı diger 2 modeli bilmem ama kesinlikle x6 derim

baranas

Üye
    Konu Sahibi
sadece bu kadar mı biraz daha yorum lütfen

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia x6 olabilir bu fiyat aralığında.

Lacrymosa

Üye
i5700 Android işletim sistemine sahip. Jet olarak Samsung S8003 Jet'i öneririm. Biraz pahalı gelirse i5700' al. Nokia telefon devri kapandı. Önce işletim sistemi yapmasını öğresinler, sonra da müşterilerine enayi yerine koymasınlar.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
bugün alıyorum telefonu son yorumları alıyım ona göre bakcam

Lacrymosa

Üye
Samsung'lar varken Nokia alınmaz. Hayatında hiç şu bahsi geçen telefonları kullanmayanlar "Nokia al, Nokia al" demesinler. Nokia'nın kıytırık N70'ini işte belki de 5800 ya da N97'sini kullanmışlardır en fazla. O yüzden Nokia demek çok çok yanlış.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Samsung'lar varken Nokia alınmaz. Hayatında hiç şu bahsi geçen telefonları kullanmayanlar "Nokia al, Nokia al" demesinler. Nokia'nın kıytırık N70'ini işte belki de 5800 ya da N97'sini kullanmışlardır en fazla. O yüzden Nokia demek çok çok yanlış.
işte o kıytırık nokialar bile samsungun en iyi cihazından iyi.oyun açmayan,tema yüklenmeyen,internet sitesinde düzgün bir sistem olmayan başka bi yer varmı bildiğin.:ehe

OğuzcanAbi

Üye
650ĺĭřäŷà ŋãšìŀ àłĉåŋ

Lacrymosa

Üye
işte o kıytırık nokialar bile samsungun en iyi cihazından iyi.oyun açmayan,tema yüklenmeyen,internet sitesinde düzgün bir sistem olmayan başka bi yer varmı bildiğin.:ehe

Hayatında kaç kere Samsung kullandın? Kullandıysan eminim E250 kullanmışsındır en fazla.

**

Tema mı? :D :kop: :aha: Komiksiniz. Burda gerçekçi şeylerde bahsediyorum. Oyun açmayan ne demek? Nokia telefonlarda oyun oynandığını kim görmüş?

Nokia'ın bu telefonu iyi diyebileceğiniz bir telefonunu söyleyin ondan kat kat daha iyi olan Samsung telefonu hemen göstereyim. Göstereceğim model Samsung'un orta sınıf bir telefonu olacak hatta.. Bunun dışında lafı oraya buraya çekmeyin. Madem Nokia diyorsunuz söyleyin hangi telefonu?

everest11

everest11

Üye
Sorunla ugrasmak ıstemıyosan nokıa eger yenı bırsey ıstıyorsan samsung

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Hayatında kaç kere Samsung kullandın? Kullandıysan eminim E250 kullanmışsındır en fazla.

**

Tema mı? :D :kop: :aha: Komiksiniz. Burda gerçekçi şeylerde bahsediyorum. Oyun açmayan ne demek? Nokia telefonlarda oyun oynandığını kim görmüş?

Nokia'ın bu telefonu iyi diyebileceğiniz bir telefonunu söyleyin ondan kat kat daha iyi olan Samsung telefonu hemen göstereyim. Göstereceğim model Samsung'un orta sınıf bir telefonu olacak hatta.. Bunun dışında lafı oraya buraya çekmeyin. Madem Nokia diyorsunuz söyleyin hangi telefonu?
türkiyeye ilk geldiğinde almıştım samsung dostum merak etme 200 dolar para verdim zamanında.merak etme telefondan hiç anlamazsam yine senden fazla anlarım.nokia telfonda oyun istiyorsan aç interneti yaz bakalım n-gage diye bir marka var gerçi sen o cihazında nasıl bişe olduğunu bilmezsin.şu an dünyanın en iyi oyunları nokia da oynanıyo tabi sen korede yaşıyosan onu bilmem.nokianın dediğim gibi 6630 desem yine samsungtan fazla özelliği vardır diğerlerine gerek yok :ehe

Lacrymosa

Üye
türkiyeye ilk geldiğinde almıştım samsung dostum merak etme 200 dolar para verdim zamanında.merak etme telefondan hiç anlamazsam yine senden fazla anlarım.nokia telfonda oyun istiyorsan aç interneti yaz bakalım n-gage diye bir marka var gerçi sen o cihazında nasıl bişe olduğunu bilmezsin.şu an dünyanın en iyi oyunları nokia da oynanıyo tabi sen korede yaşıyosan onu bilmem.nokianın dediğim gibi 6630 desem yine samsungtan fazla özelliği vardır diğerlerine gerek yok :ehe

27 yaşındasınız ama verdiğiniz cevaplara bakın. Ben size soruma cevap verecekseniz verin dedim gelin görün ki verememişsiniz. 200 dolar para verdiniz neye 200 dolar verdiniz onu söyleyin? N-Gage denilen şey bir saçmalıktan öteye gitmemiştir. Kıytırık 2-3 oyun çıktıktan sonra Nokia N-Gage olayını bitirmeye karar verdi. Biraz takip ediyorsanız piyasayı bilirsiniz.

Dünyanın en iyi oyunlarını Nokia mı oynatıyor? :kop::kop::kop: :ehe:ehe:ehe Yapmayın Allah aşkına ya. Ne oyunu oynadınız? RAM ve işlemci olmayan telefonlarda ne oyunu oynadınız?

Sadece oyun değil. Nokia telefonlar her alanda başarısız. Kamera, ses, tasarım, işlemci, RAM, depolama hafızası vs. her alanda başarısız.

ozanazy

ozanazy

Üye
27 yaşındasınız ama verdiğiniz cevaplara bakın. Ben size soruma cevap verecekseniz verin dedim gelin görün ki verememişsiniz. 200 dolar para verdiniz neye 200 dolar verdiniz onu söyleyin? N-Gage denilen şey bir saçmalıktan öteye gitmemiştir. Kıytırık 2-3 oyun çıktıktan sonra Nokia N-Gage olayını bitirmeye karar verdi. Biraz takip ediyorsanız piyasayı bilirsiniz.

Dünyanın en iyi oyunlarını Nokia mı oynatıyor? :kop::kop::kop: :ehe:ehe:ehe Yapmayın Allah aşkına ya. Ne oyunu oynadınız? RAM ve işlemci olmayan telefonlarda ne oyunu oynadınız?

Sadece oyun değil. Nokia telefonlar her alanda başarısız. Kamera, ses, tasarım, işlemci, RAM, depolama hafızası vs. her alanda başarısız.

Dediğin gibi olsaydı herkes Nokia değil Samsung kullanırdı.

Burası tartışılacak yer değil konu sapmaya başlamış arkadaşın sorusuna yardımcı olun birbirinize girmeyin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...