NEXUS Üye Luck Star' Alıntı: Kasmaz heralde ama şöyle bir durum var bende psp var şahsen oyunlar kaliteli değil . Sadece god of war kaliteli bir de tekken ile pes2011 .. Genişletmek için tıkla ... zaten o oyunlar için istiyorum veya bana düzgün çalışan hatasız ps1 emulatorü önerirmisiniz? veya ps2 emulator'ü varsa onu (Konuyu Dağıttım K.B )
Luck Star' Alıntı: Kasmaz heralde ama şöyle bir durum var bende psp var şahsen oyunlar kaliteli değil . Sadece god of war kaliteli bir de tekken ile pes2011 .. Genişletmek için tıkla ... zaten o oyunlar için istiyorum veya bana düzgün çalışan hatasız ps1 emulatorü önerirmisiniz? veya ps2 emulator'ü varsa onu (Konuyu Dağıttım K.B )
Luck Star Üye .NeXuS.' Alıntı: zaten o oyunlar için istiyorum veya bana düzgün çalışan hatasız ps1 emulatorü önerirmisiniz? veya ps2 emulator'ü varsa onu (Konuyu Dağıttım K.B ) Genişletmek için tıkla ... Konu zaten psp emulatör ile ilgili . Benim bilgim yok ama bakarim ,bulursam eklerim... Emulatorde kontroller nasil olcak acaba
.NeXuS.' Alıntı: zaten o oyunlar için istiyorum veya bana düzgün çalışan hatasız ps1 emulatorü önerirmisiniz? veya ps2 emulator'ü varsa onu (Konuyu Dağıttım K.B ) Genişletmek için tıkla ... Konu zaten psp emulatör ile ilgili . Benim bilgim yok ama bakarim ,bulursam eklerim... Emulatorde kontroller nasil olcak acaba
NEXUS Üye Luck Star' Alıntı: Konu zaten psp emulatör ile ilgili . Benim bilgim yok ama bakarim ,bulursam eklerim... Emulatorde kontroller nasil olcak acaba Genişletmek için tıkla ... fpse kullanmıştım rahattı fakat fpse sürekli lisans hatası verdi (Korsandıda )Tavsiyesi Olan Konserve ile gönderildi.
Luck Star' Alıntı: Konu zaten psp emulatör ile ilgili . Benim bilgim yok ama bakarim ,bulursam eklerim... Emulatorde kontroller nasil olcak acaba Genişletmek için tıkla ... fpse kullanmıştım rahattı fakat fpse sürekli lisans hatası verdi (Korsandıda )Tavsiyesi Olan Konserve ile gönderildi.
Luck Star Üye .NeXuS.' Alıntı: fpse kullanmıştım rahattı fakat fpse sürekli lisans hatası verdi (Korsandıda )Tavsiyesi Olan Konserve ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... PPSSPP var saydam kontrol tuslari felan var bakalim bi
.NeXuS.' Alıntı: fpse kullanmıştım rahattı fakat fpse sürekli lisans hatası verdi (Korsandıda )Tavsiyesi Olan Konserve ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... PPSSPP var saydam kontrol tuslari felan var bakalim bi
GuiTaRisT111 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Oyunların akıcı oynanması için gerekli ayarlar var. Onlara bakmalısın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Oyunların akıcı oynanması için gerekli ayarlar var. Onlara bakmalısın.
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Nexus 4 al derim ancak Nexus 4 de alsan Tekken 6 ve God of War'da düzgün performans alınmıyor malesef ppsspp sitesini sürekli ziyaret edip güncel programı indirmelisin. Malum her yeni sürümde genel performans düzeltmeleri yapılıyor.
Nexus 4 al derim ancak Nexus 4 de alsan Tekken 6 ve God of War'da düzgün performans alınmıyor malesef ppsspp sitesini sürekli ziyaret edip güncel programı indirmelisin. Malum her yeni sürümde genel performans düzeltmeleri yapılıyor.