Telefonda net film izleme

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
acaba sony 810i mp4 oynatıyormu benim fazla bilgim yok bu konuda paylaşım için teşekkür bu arada

mehmet2112

mehmet2112

Üye
?????????????????

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Biliodum Ama Yinede SaoL

infazci_19

infazci_19

Üye
Mühim olan mp4'ü destekliyomu 3110c onu desen teşekür ederdik:oke:

aquSTine^

aquSTine^

Üye
biliyodum saol

yaramaz0707

Üye
arkadaşlar ben filimi çeviriyom ama bir saatlik filmi beşdakayapıyo yardımcıolursanız sevinirim

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
smart movie diye süper bi program var onu indirin avi formatında harika ses ve kalitesi var

voljtrann

voljtrann

Üye
Arkadaşlar java tellerle bu işler zor vede imkansız olur bazen oyun ve nette sorf konusunda başarilı java teller.fakat daha kapsamli şeyler istıyosaniz symbian tel oneririm.ornek n82 coreplayer var tum dosya formatlarını destekliyo ekran boyutuda onemli degil yeterki dosya olsun aç ve izle hepsi bu

evilboy3

Üye
dostum saolda bunu bilmeyen olmycnı snmıyrm

diclemmmm

Üye
teşekkürler ben bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum:D

omerelmas113

Üye
Arkadaşlar benim telefonum sony ericsson t700 ben bundan nasıl film seyredebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Benim telefonum sonx ericsson t700. Telefon cok güzel ama nasıl TV seyredebilirim.

--------------- Ekleme ---------------

Sony ericsson t700 telefonum. Ben bu telefondan nasıl tv seyredebilirim yada nasıl film atabilirim.

demetkadriye

Üye
5800 da film izlemek istiyorum biri bana yardım etsin hiçbişiden anlamıyrm yol gösterebilecek bi babayiğit yok mu yha...

erdogrul61

erdogrul61

Üye
teşş..... de telefon desteklemiyr mp4 ü o zaman ne olacak

ressam99

Üye
Telefonda

gobbels

gobbels

Üye
Arkadaşlar Total video converter'a türkçe yama yaptım ama çokda iyi değil yarısından fazlası türkçe :D profesyonellere özel ince ayar bölümleri çoğunlukla türkçe.
site benim paylaşımlar benim iki tane var zaten :D
İsteyenler indirebilir.

TRash*

Üye
e 71 için nasıl film çevirebiliriz?

seyduna201

Üye
dvd videodoft un 3gp converter i süper ya nerdeyse HD kalitesinde izleyebiliom :))))

mayk_2286

Üye
saol

SilentOne

SilentOne

Üye
mpeg kalitesinde ve sesleri mp3 e ayarla tamamdır

Üst Alt