Telefonda El Terlemesi Sorununa Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Önerin için teşekkürler ama günümüzde telefonlar gelişme gösterirken şarj konusunda henüz gelişme gösteremedi. Akıllı diye tabir ettiğimiz cep telefonlarının şarj süresinin kısıtlı olması bir çok kullanıcının canını sıkmakta eyer dediğin gibi yapar ve fan takarsak şarj konusunda sıkıntı yaşarız!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, öncelikle gereksiz ünlem kullanmanıza gerek yok normal yazıncada anlayabiliyorum! İkinci olarakta telefona bağlamak zorunda değilsiniz, bilgisayara bağlayarak yada fişe bağlayarakda kullanabilirsiniz.

Telefonun altına koy nemini alır:D
:)

veli-_-802

veli-_-802

Üye
OTG yi almak değil çalıştırabilmek marifet :D :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Desteklemeyen cihazlardada yazılımsal müdahele ile çalıştırılabiliyor lakin nexus 4 gibi cihazlar donanımsal olarak sorun çıkardığı için bazı cihazlardada iki başlıklı (gerekli enerji için) otg almak gerekebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
s3 Mini nin destekleyip desteklemediği tartışma konusu ağzı olan konuşuyor hesabı şahsen ben çalıştıramadım :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
bir s3 mini bulup sizin için deneyeceğim, sonucu yazarım.

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
Invoke

Invoke

Üye
s3 Mini nin destekleyip desteklemediği tartışma konusu ağzı olan konuşuyor hesabı şahsen ben çalıştıramadım :)

Sanki benzer konu açılmıştı, yorum yazdım diye hatırlıyorum (?) yanlış hatırlamıyorsam s3 mini desteklemiyordu.

Ek:

Karıştırmışım ya o başka cihazmış. Kusura bakmayın.

Invoke

Invoke

Üye
Ek:

Karıştırmışım ya o başka cihazmış. Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Gol olur.

Üst Alt