Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
ben font zomer uygulamasını kullanmadım. bi arkadaşın paylaştığı fontu forumdan indirip E deki resource klasörünün içine attımŞimdik konuya açıklık getireyim.Symbian 3 lere göre olan font zoomer programını kurdunuz.İstediğiniz .tff uzantılı dosyayı ''C>FontZoomer'' Klasörüne atmıyacaksınız.Siz kendiniz ''E>FontZoomer''adına klasör açıp içine atıcaksınız.C ye atarsanız silemezsiniz. Ayrıca font uyumsuzluğu diye söylentiler var.bu yanlıştır.Mesela kendi içindeki fontlar C>Fontzoomer klasöründedirler.Onlar uyumludur.Ama sizin atacaklarınız belisiz mesela bilgisayardan alınanlar geçerli oluyor.Ama bazende sıkıntı olabiliyor.
Kardes denedim denedim yukarida saydigim gibi 3 moduda denedim..aslinda flash atma islemi basarili olarak sona eriyor..ama telefon gene ayni acilmiyor..reset atip duruyor 3.seferde nokia yazisi ile kaliyor..4 gundur kafayi yicemdeadphone flash at forumda arat bulamazsan googleden arat bu şekil 100%90 açılır
işte benim telefonun başına gelen olay. Bende 3 gün uğraştım sonunda servise gönderdim 20 güne geldi. Şimdi durum iyi font sadece hafıza kartında var ve sadece uribaju arkadaşımızın fontunu kullanıyorum onlar daha iyi www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/s-3-c7-n8-turkce-font-arsivi-guncellenecektir-504830.htmlKardes denedim denedim yukarida saydigim gibi 3 moduda denedim..aslinda flash atma islemi basarili olarak sona eriyor..ama telefon gene ayni acilmiyor..reset atip duruyor 3.seferde nokia yazisi ile kaliyor..4 gundur kafayi yicem
Yani bu işin çözümü yokmu arkadaşlar yaa, illaki servis mi diyorsunuz ? Benim telefonun garantisi yok..Servise de benim yapabileceğim bir işlem için para baymak istemiyorum !
Geçmiş olsun Tuğ
Geçmiş olsun arkadaşım.
sağol çoktan geçti
şimdi memnunum
Bir hafıza kartı temin edin bilgisayara takın. Hafıza kartı içine Resource adında bir klasör oluşturup Resource klasörü içinde Fonts adında bir klasör açın Nokia nın orjinal fontunu Fonts klasörüne atın. Ve telefona takın telefon açılınca depo hafızasından önceki fontu silin sorununuz halolacaktır.
Ben bu fontla düzelttim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim kardeşim her zaman.BENim başıma da gelmişti şöyle çözdüm. telefonum n8 , hanımın telefonu 5800 xp onun telefonu pc ye bağladım ordan hafıza kartının içine yukarıda linki verilen font klasörünü Resource klasörü içine attım. hafıza kartını çıkarıp n8 e taktım. telefon açıldı. sonra benim daha önce içine uyumsuz atığım font klasörünü sildim. telefonu kapatıp hafıza kartını çıkardım. ve telefon çalıştı. (Recep Özmen'e teşekkür..) sorun halloldu.. format, flaş, vs yöntemlerin hiç biri işe yaramaz uğraşmayın , ayrıca yorumlara baktığımda saçma sapan bilgiler var bilende , bilmeyende yorum yapmış.. bu sorun başınıza gelirse bunları yapın sorun çözülür...
neden?atmasaydın .
vallamı diyon Sen konuyu iyice okumadın galiba denemedimmi zannediyorsunarkadasım yes tusu, kapatma tusu, kamera tusuna, acma tusuna basılı tut format atar veee düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?