Telefona overclock (C6-01)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Telefona overclock (C6-01)
Bende Nokia c6-01 telefon var.İşlemcisi 680 mhz.Birkaç forumda araştırdım overclock yapanlar varmış. 800 mhz ye kadar çıkartıyorlarmış.Overclok yapmayı önerirmisiniz?

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım öyle birşey yok daha. Telefona overclock yapmak kolay bir iş değil. O telefona yüklenen basit uygulamalarla overclock yapılmaz. Sadece yapılmış gibi gösterilir (ki bazıları onu bile yapamaz). O işler yalan yani, hiç boşu boşuna onlarla uğraşıp zamanını boşa harcama. C6-01 doğal haliyle de çok güzel bir telefon bence.

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşım öyle birşey yok daha. Telefona overclock yapmak kolay bir iş değil. O telefona yüklenen basit uygulamalarla overclock yapılmaz. Sadece yapılmış gibi gösterilir (ki bazıları onu bile yapamaz). O işler yalan yani, hiç boşu boşuna onlarla uğraşıp zamanını boşa harcama. C6-01 doğal haliyle de çok güzel bir telefon bence.

Arkadaş haklı

ZaZuM

ZaZuM

Üye
olsa bile (ki olmaz zaten) kötü sonuçlar doğurabilir patlama falan olabilirmis hani sistem de sapmalara neden olur sonra çökmedir sistem hataları falan uğraşırsın 680 mhz gayet iyi bi de beni düşün (n97 32 gb 454 mhz)

Lenneth

Üye

Symbian li cihazlarda kullanilan arm11 islemciler overclock icin uygun degil diye biliyorum.

61semih

61semih

Üye
pc dekı oc ıle telefondakı oc aynıu işlemler değil tabiki.iki işlemdekı amac aynı oldugu ıcın telefondakı ıslemede oc denlılıyor.nokıa yı bılmem ama android te yapılıyor ve skor anlamında baya fark oluyor.yanı bu oc dakı skorlar dısında dıger android marketten ındırılen dunyaca bılınıp kabul gormuş skor notlarından bahsedıyorum.oc suz ve oc lu aynı cıhaz (romlarıda dahıl)skorları olcunce arada farklar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...