Telefona Hard Reset Atarsam Neler Olur.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
yok rom yuklemedim.
aslında asphalt8 oyununun obb dosyasını tasıdım o sırada obb yalan oldu kayıp yani buyuk ihtimal o yedi hafızamı ama bi turlu bulamadım nereye saklandı :)
kac kere format attım nafile.

o ayrı onlar gidiyor ama dosyalara dokunmuyor dosya yöneticisine girince görebiliyorsun hepsi sapasaglam yerinde
yok abi zaten c:yi siler benim bildiğim kadarıyla sistem dosyaları androidde C:de olduğu için C:yi normal dosya yöneticisiyle açamıyorsun symbianda da öyle değil mi E:ye dokunmuyordu ama C:yi silip süpürüyordu :)

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
ses açma kapama ve power tuşuna aynanda bastım şuanda download mode'de kaldı takılı napabişlirim garanti gidermi?

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
do not unplug: the device until the process is complete yazıyor ne yaptıysam kapatamadım.bi arkadaş söledi öle yap diyenasıl kapatıcam garanti gidermi lütfen acil yardım istiyorum.kimsemi yardım etmicerkı napıcam ben lütfen.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ekran da nasl bi şi var sarı ünlem var mı

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
hayır. yazıyorum.
Download Mode (Kırmızı Olarak)
DO NOT UNPLUG (Kırmızı olarak): the device until the process is complete. (Siyah olarka)yardım lkütfen telefonu kaptamıyorum lütfen arkadaşlar lüten.yardım edecek bir allahın kulumu yok.

anılbaran

anılbaran

Üye
bekleyin lütfen

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
yardım istiyorum lütfen telefonda hiçbirşey yapılmıyor brick mi oldu ben rootta atmadım. sadece ses açma kapama ve power tuşuna bastım o kadar. telefonun kendi şeyi niye sorun yapıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
yardım istiyorum lütfen telefonda hiçbirşey yapılmıyor brick mi oldu ben rootta atmadım. sadece ses açma kapama ve power tuşuna bastım o kadar. telefonun kendi şeyi niye sorun yapıyor

ses alçatma tuşunu bi kere basın böylelikle dowload moddan çıkarsınız.Samsung cihazlarda böyle ama sizinde cihazda böyle olabilir

anılbaran

anılbaran

Üye

ekran şuan böyle sizin sanırım

anılbaran

anılbaran

Üye
Hangi arkadaş dedi böyle yapmanızı ? Bi çağırın da görelim dediğin göre bir bildiği var .Bataryanı çıkar tak bişi olmaz bilmediğin yerleir kurcalayarak iş daha da başka yerlere gidebilir dostum o yüzden

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Hangi arkadaş dedi böyle yapmanızı ? Bi çağırın da görelim dediğin göre bir bildiği var .Bataryanı çıkar tak bişi olmaz bilmediğin yerleir kurcalayarak iş daha da başka yerlere gidebilir dostum o yüzden
bu siteden değil başka birkaç siteye daha yazmıştım aynı konuyu şimdi ben cihazıma root atmak istiyorum fakat korkuyorum telefonu ağustosta aldım brick olmaması , vs... istiyorum güvendiğiniz ve daha önce denediğiniz bişey varmı birde ilerde sorun olurmu?

anılbaran

anılbaran

Üye
bu siteden değil başka birkaç siteye daha yazmıştım aynı konuyu şimdi ben cihazıma root atmak istiyorum fakat korkuyorum telefonu ağustosta aldım brick olmaması , vs... istiyorum güvendiğiniz ve daha önce denediğiniz bişey varmı birde ilerde sorun olurmu?
risk her zaman vardır gerekmedikçe root yapmayın.Ben daha çnce çok uzunz süre rott kullanıdm ama şuan yok hevsimi aldım ileride yaparım yine. Yani root yapmakta ki amacınız olmalı boş boşuna root yapıp riske atmayın

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
risk her zaman vardır gerekmedikçe root yapmayın.Ben daha çnce çok uzunz süre rott kullanıdm ama şuan yok hevsimi aldım ileride yaparım yine. Yani root yapmakta ki amacınız olmalı boş boşuna root yapıp riske atmayın
rootu oyunlarda hile yapmak verileri kaydetmek, video çekmek ve bütün kasıntıları geçirmek için yapmak istiyorum bana yaptığınız ve detaylı olarak sorunsuz bir şekilde bir anlatım yapabilirmisiniz bide cihaz brick olursa düzelme şansı hiç mi yok?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
1) Herşey Kalıcı silinir öle değilmi yani ilk aldığım güne döner.
Hayir donmez uygulamalar silinir fakat dosyalari kalir.google player giris yapinca herseyi geri yukler.

2) android sürümü 4.2'Ye mi düşer sonra güncelleyebilirmiyim?
versiyon degismez dedinizi downgrade yani versiyon dusurme ile bile zor yapiliyor.

3) Google Playdan parayla aldığım uygulamaları tekrar almak zorundamı kalırım?
Aldiniz herseyi tekrar yuklersiniz. farkli hesap ile giris yapmadiniz surece.

4) Garantiden Gidermi?
garanti gitmez root yapmadiysaniz.

5) Hard Reset Nasıl Atılır.

arastirmakniz gerek

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
1) Herşey Kalıcı silinir öle değilmi yani ilk aldığım güne döner.
Hayir donmez uygulamalar silinir fakat dosyalari kalir.google player giris yapinca herseyi geri yukler.

2) android sürümü 4.2'Ye mi düşer sonra güncelleyebilirmiyim?
versiyon degismez dedinizi downgrade yani versiyon dusurme ile bile zor yapiliyor.

3) Google Playdan parayla aldığım uygulamaları tekrar almak zorundamı kalırım?
Aldiniz herseyi tekrar yuklersiniz. farkli hesap ile giris yapmadiniz surece.

4) Garantiden Gidermi?
garanti gitmez root yapmadiysaniz.

5) Hard Reset Nasıl Atılır.

arastirmakniz gerek
Teşekkürler bende hard reseti bişey sanmıştım :D fabrika ayarlarına sıfırladım :)Konu Kilitlenebilir.