Telefona Hard Reset Atarsam Neler Olur.

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Hard Reset Atarsam Neler Olur.
Arkadaşlar Bişey Merak Ettim Telefona Hard Reset Atacağım Fakat Sorularım Var?

1) Herşey Kalıcı silinir öle değilmi yani ilk aldığım güne döner.
2) android sürümü 4.2'Ye mi düşer sonra güncelleyebilirmiyim?
3) Google Playdan parayla aldığım uygulamaları tekrar almak zorundamı kalırım?
4) Garantiden Gidermi?
5) Hard Reset Nasıl Atılır.

Telefonum Google Nexus 4Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım Telefona Hard Reset Atmak İstiyorum.@OttomaN TigeR @anılbaran @Şehriyar @DiaBLoS @Kurtuluş40 @Buğra @Nextman @EroL @Ozan
Yönetici Ve Adminler Lütfen Yardımcı Olun :(

heathrow

heathrow

Üye
hard reset bilmiyorum ama fabrika ayarlarına donebilirsin.
evet kalıcı olarak silinir.
güncelleme silinmez.
aldigin parali uygulamalar gmail adresine bağlı istedigin zaman geri yukleyebilirsin.
fabrika ayarlarina geri donmek garantiyi bozmaz.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
hard reset bilmiyorum ama fabrika ayarlarına donebilirsin.
evet kalıcı olarak silinir.
güncelleme silinmez.
aldigin parali uygulamalar gmail adresine bağlı istedigin zaman geri yukleyebilirsin.
fabrika ayarlarina geri donmek garantiyi bozmaz.
fabrika ayarları soruu çözmüyor 10-15 kere attım yine aynı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sadece cihazdaki uygulamalar siliniyor dosyalar oldugu gibi kalıyor.
garantiyle alakalı bir durum yok.
ben wipe format ve fabrika ayarları yaptım ama gereksiz bir işlem toplu olarak uygulama silmekten baska bir işe yaramıyor, sen niye yapıyorsun?

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
sadece cihazdaki uygulamalar siliniyor dosyalar oldugu gibi kalıyor.
garantiyle alakalı bir durum yok.
ben wipe format ve fabrika ayarları yaptım ama gereksiz bir işlem toplu olarak uygulama silmekten baska bir işe yaramıyor, sen niye yapıyorsun?
hard reset duyduğuma göre telefonu ilk günkü gibi yapıyopr daha önce fabrike denedim 10-15 kere yine aynıydı ilk aldığım gün çok hızlıydı sonra aşırı oyun uygulama yükledim , kasmaya başladı format attım fabrika ayarlına sıfırladım sonuç aynıhadiyin yardım edecek yokmu?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hard reset duyduğuma göre telefonu ilk günkü gibi yapıyopr daha önce fabrike denedim 10-15 kere yine aynıydı ilk aldığım gün çok hızlıydı sonra aşırı oyun uygulama yükledim , kasmaya başladı format attım fabrika ayarlına sıfırladım sonuç aynı

dediğim gibi birşey sildiği yok benimde hafızam 5gb tan 3 e düştü dedim format atayım hafıza temizlensin ama hiçbir işe yaramadı vakit kaybından başka

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardımcı olun
dediğim gibi birşey sildiği yok benimde hafızam 5gb tan 3 e düştü dedim format atayım hafıza temizlensin ama hiçbir işe yaramadı vakit kaybından başka
o değil hard resette herşey siliniyor öle duydum daha önce denedin mi ne varsa ilk günkü gibi mağazadan aldığın güne dönüyor.ç

yaren_dede

yaren_dede

Üye
o değil hard resette herşey siliniyor öle duydum daha önce denedin mi ne varsa ilk günkü gibi mağazadan aldığın güne dönüyor.ç

hard reset dediğin sanırım wipe reset ama ondada aynı sadece uygulamaları siliyor kalıntılar aynen duruyor.
tabi daha bilgili arkadaşlar fikir verirse bu konuda iyi olur

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
sadece c:yi siliyor hafıza kartı vs. dokunmuyor o yüzden fabrika çıkışına gelir derler
hard reset dediğin sanırım wipe reset ama ondada aynı sadece uygulamaları siliyor kalıntılar aynen duruyor.
tabi daha bilgili arkadaşlar fikir verirse bu konuda iyi olur
harder formattan bahsetmiyor mu :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
hafızadaki dosyalar duruyor yanlız sadece yuklu uygulamalar siliniyor

harder derken anlamadım farklı bir yolmu izleniyor?
abi symbiandan hatırlarsın açma kapama tuşu ses kısma tuşu kamera tuşu bir de meşgule alma tuşu bunları yapınca harder format atıyordu ya bunu androidde de yapabiliyoruz bunun diğer adı hard resettir :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
abi symbiandan hatırlarsın açma kapama tuşu ses kısma tuşu kamera tuşu bir de meşgule alma tuşu bunları yapınca harder atıyordu ya bunu androidde de yapıyorduk bunun diğer adı hard resettir :)

onu biliyorumda symbiandaki gibi telefonu sıfırlamıyor ve tuş kombinasyonu yok wipe yapıyorsun :)
bende farklı birşey diyorsun sandım :Dyani sıfırlamıyor derken hafıza sıfırlanmıyor.

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
onu biliyorumda symbiandaki gibi telefonu sıfırlamıyor ve tuş kombinasyonu yok wipe yapıyorsun :)
bende farklı birşey diyorsun sandım :D
yok işte abi tuş kombinasyonu androidde de var kuzenimin telefonuna harder atmıştık kombinasyonu vardı

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Evet geldim buyrun

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Rom falan attıysan belki onunla alakalı olabilir yani ilk aklıma o geldi bi yerlerde dosya kalmş olabilir sonuçta ne kadar wipeleri yapsakta bi yerlerde bir şeyler korunuyor gitmiyor :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar Bişey Merak Ettim Telefona Hard Reset Atacağım Fakat Sorularım Var?

1) Herşey Kalıcı silinir öle değilmi yani ilk aldığım güne döner.
2) android sürümü 4.2'Ye mi düşer sonra güncelleyebilirmiyim?
3) Google Playdan parayla aldığım uygulamaları tekrar almak zorundamı kalırım?
4) Garantiden Gidermi?
5) Hard Reset Nasıl Atılır.

Telefonum Google Nexus 4Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım Telefona Hard Reset Atmak İstiyorum.@OttomaN TigeR @anılbaran @Şehriyar @DiaBLoS @Kurtuluş40 @Buğra @Nextman @EroL @Ozan
Yönetici Ve Adminler Lütfen Yardımcı Olun :(
Sorunu halletiniz mi yardımcı olalım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Rom falan attıysan belki onunla alakalı olabilir yani ilk aklıma o geldi bi yerlerde dosya kalmş olabilir sonuçta ne kadar wipeleri yapsakta bi yerlerde bir şeyler korunuyor gitmiyor :)

yok rom yuklemedim.
aslında asphalt8 oyununun obb dosyasını tasıdım o sırada obb yalan oldu kayıp yani buyuk ihtimal o yedi hafızamı ama bi turlu bulamadım nereye saklandı :)
kac kere format attım nafile.
ama harder atınca telefon sıfırlanmıştı güncellemeler falan gitti :)

o ayrı onlar gidiyor ama dosyalara dokunmuyor dosya yöneticisine girince görebiliyorsun hepsi sapasaglam yerinde

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
yok rom yuklemedim.
aslında asphalt8 oyununun obb dosyasını tasıdım o sırada obb yalan oldu kayıp yani buyuk ihtimal o yedi hafızamı ama bi turlu bulamadım nereye saklandı :)
kac kere format attım nafile.
Dedigim gibi bak iste ne kadar wipde yapsak manuel olarak belirli yerlere kopyalanan dosyalar nadir olarak kalabiliyor .Telefonu usb ile bağlayıp pc de gizli klasör özelliginidr açıp oradsn tüm dosyları seçip sil diyebilirsin ,amatörce bi yöntem ama madem format işe yaramıyor bunu dene amma mutlaka çözümü vardr .Üstüne odin ile stok atmayıda deneyebilirsin :)