Telefona hard format atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Necron43

Necron43

Üye
:sn:

silop_kms

silop_kms

Üye
valla ben yaptım ekran beyazladı nokia geldi şehir seçtim açıldı ve düzeldi öyle dedikleri gibi formating yazısı felanda gelmedi ayrıca önceden turkcell olan sim hizmeti diye değişti:ehebazı uygulamaları ne yaptıysam telefondan kaldıramamıştım onlarda gitti oh!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
format atmadan bazı problemler cözülmüyor.E66 gibi bazı E serilerinde şikayet aldıklarımız tek tük oluyor.ama genelde problemsiz.

senarist87

Üye
6151 telim var *3 yes tuşu işe yaramıyor başka bir yöntem var mı acaba

jelybun

Üye
*-3-açma-kapama yapıyorum nokia yazısından sornra yazı falan çıkmıyor pıni girin diyor neden olmuyor ya :S

hazeyin aslan

Üye
herkes güzel anlatıyo tamam da n73 e neden atılmıyo ben daha önce 6600 attım format şimdi n73 e atamıyorum normal açılıyo bilen varmı yada format atan biri yardım etsin.??????????????????????????

djzeki9

djzeki9

Üye
5130 da olmuyor

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

koc-bora

Üye
arkadaşlar samsung e 250 açılıyor sim kartı kabul ediyor ama arama felan yapmıyor.ne yapmam lazım.hiç bir sim kart ile arama yapmıyor.mesaj gönderiliyor diyor devamlı.size zahmet bir yardımcı olurmusunuz...

saloxd

Üye
Beyler Bütün Cep Telefonlarındamı Atılıo *3yes tusuna basınca yoksa belirli telefonlardamı ?

--------------- Ekleme ---------------

1208 telefonum var hard yada soft atsam duzelermi ayarları bozuq galbA?

v3yc3ll

v3yc3ll

Üye
bişey soracam basılımı tutuyoruz yoksa bi kere basmamız yeterlimi ?

bembo

Üye
Arkadaşlar Acil telefonuma format atmam lazım(6300)...
Bu yukarıdaki (*#7370#) nasıl atılıyor..yardımcı olursanız sevinirim..

muan

muan

Üye
nokia 6303i kullanıyorum telefon açılırken nokia teması cıkıyor ve kapanıyor. Yurıda anlatılanları uyguladım ama sonuc alamadm başka bir format şekli farmı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
nokia 6303i kullanıyorum telefon açılırken nokia teması cıkıyor ve kapanıyor. Yurıda anlatılanları uyguladım ama sonuc alamadm başka bir format şekli farmı

hayır fabrika ayarlarına dön deyin...

gentlement39

gentlement39

Üye
orjınal telefon ayarlarına gerı don dıyorsun bunun neresı soft - hard format kımı kandırıyorsunuz olum!!!

hayal_t06

Üye
S.a Arkadaslar Telefon Aldım Yenı 'ncı El Nokıa x3 Aranan Numaralarda ' tane numara var silmiyor İstek gecersız dıyor sılemıyorum yardımcı olun format atmak ısıtoyrum onuda beceremedım lutfen yardımcı olun

frowell

frowell

Üye
katılıyorum

tarik.xx

Üye
arkadaslar tlf 6300 ya bu dedıgınız formatı yapıom ama hıc bsse olmuo npmam lazım tarik.guness@hot.. yardım edersenız sevınrm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
arkadaslar tlf 6300 ya bu dedıgınız formatı yapıom ama hıc bsse olmuo npmam lazım tarik.guness@hot.. yardım edersenız sevınrm
6300 a format atılmıyor çünkü işletim sistemi s40 java yani.

Üst Alt