Telefona hard attım.Ovi Maps hepsi gitti :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Telefona hard attım.Ovi Maps hepsi gitti :S
Telefonu hardladım herşey gitti.Güncelleme de yok nasıl yapacağım S: ? Yardım :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash atacaksın. S3 genelde var konusu bilmiyorsan nsekiz veya ottoman Tiger a pm at

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Flashmadan olmaz mı ya :S ?

asigsasi

asigsasi

Üye
format atınca yazılım güncellemeler de hiç birşey gözükmüyor mu?

kedimi_7_m

Üye
nokıa pc suitten aynı yazılımı guncelle . Duzelır

---------- Eklendi @ 19:38:48 ---------- Yazıldı @ 19:37:19 ----------

bır daha verı sıl yukle yap . O zaman bu sorunla karsılasman banada olmustu guncelledım duzeldı

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
nokıa pc suitten aynı yazılımı guncelle . Duzelır

---------- Eklendi @ 19:38:48 ---------- Yazıldı @ 19:37:19 ----------

bır daha verı sıl yukle yap . O zaman bu sorunla karsılasman banada olmustu guncelledım duzeldı

Nasıl yane yazılımı tekrar mmı yükleyeyim Suit ile ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dene bir. Bazılarında oluyor bende olmamıştı

kedimi_7_m

Üye
evet telefonu pc ye bagla . Yazılım guncellemeye gır. Yenı yazılım bulmayacak .. Aynı yazılım tekrar yuklen mı.. Var olan yazılım tekrar yuklensın mı gıbı bır sey yazacak ordan tekrar yukle belle yı 15 dk nı felan alır anca . Hard formatta sılınen yazılımlar var yuklemelerde ınstaller gıbı felan onlar da gerı gelır. Batarya monıtor 3.0 yuklemeye calıssana yuklenecekmı bende formattan sonra yuklenmedı guncellemeden sonra duzeldı. Yuklemeye hazırlanıyor derken yuklenemedı yazısı gelıyor . Keske hard atmasaydın . Bır dahakıne fabrıka ayarlarından verı sıl gerı yukle yazar ordan formatla en azından yazılımları gerı yukluyor ovı .. Maps gıbı .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
evet telefonu pc ye bagla . Yazılım guncellemeye gır. Yenı yazılım bulmayacak .. Aynı yazılım tekrar yuklen mı.. Var olan yazılım tekrar yuklensın mı gıbı bır sey yazacak ordan tekrar yukle belle yı 15 dk nı felan alır anca . Hard formatta sılınen yazılımlar var yuklemelerde ınstaller gıbı felan onlar da gerı gelır. Batarya monıtor 3.0 yuklemeye calıssana yuklenecekmı bende formattan sonra yuklenmedı guncellemeden sonra duzeldı. Yuklemeye hazırlanıyor derken yuklenemedı yazısı gelıyor . Keske hard atmasaydın . Bır dahakıne fabrıka ayarlarından verı sıl gerı yukle yazar ordan formatla en azından yazılımları gerı yukluyor ovı .. Maps gıbı .

bende E7 me hard format attım ovi falan hepsi gitti :'( pc yok güncelleme yapamıyorm ama şu halde iken fabrika ayarlarına geri dön kısmından veri sil yükle desem eskiye dönermi en azından ovim gelse yeter :'( şu an ovi mağazayı indrp kurmaya çalışıyorm yükleniyo diyo tam yüklencek son anda yüklenemiyo diyo :'(

ANIL

ANIL

Admin
Forumdan cwrt core dosyasını bul yükledikten sonra ovi mağazayı yükleyebilirsin.

---------- Eklendi @ 17:17:10 ---------- Yazıldı @ 17:16:07 ----------

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Forumdan cwrt core dosyasını bul yükledikten sonra ovi mağazayı yükleyebilirsin.

---------- Eklendi @ 17:17:10 ---------- Yazıldı @ 17:16:07 ----------

teşekkürlerr

ANIL

ANIL

Admin
rica ederim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash atıcaksın tek çaren o

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim.Ne yazılım yükledim baştan ne de flash attım halloldu :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nasıl hallettin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt