Telefona Flaş Bellek Takma OTG

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar iPhone 4S veya iPhone 5'e de takabiliyor muyuz? Takabiliyorsak OTG kablosunu nereden bulabilirim. Bilkom'da yokmuş.

emrh77

emrh77

Üye
dişi usb diye biliniyor halk arasında =)

MaxipmaN

Üye
5 tllik kablo bataryayı da yer telefonu da hayır gelmez ki :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Çatalcanın kestanelik köyünde oturuyom para sorun değil de kablo yok

anladım merkeze gelmen lazım alman için :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar iPhone 4S veya iPhone 5'e de takabiliyor muyuz? Takabiliyorsak OTG kablosunu nereden bulabilirim. Bilkom'da yokmuş.

bence olmaz giriş yeri varmı ki veya böyle kablosu yoktur bazı androidleri pc ye bile bağlayacak kablo kısmı yok

- - - Eklendi - - -

5 tllik kablo bataryayı da yer telefonu da hayır gelmez ki :D

100 tl ye alsan yine aynısını yapacak kardşim :D

e_cakmak

Üye
5 tlye veriyoruz sikinti yok.

legend5858

legend5858

Üye
Bende var bi heves uğruna aldım şimdi yatıyor diğer kabloların arasında :D

coolasker54

coolasker54

Üye
Bende var bi heves uğruna aldım şimdi yatıyor diğer kabloların arasında :D

Bende heves uğruna aldım kabloyu. bi ara baya kullandım ve suan nerde olduğunu dahil bilmiyorum :D

isteyen arkadaşlar bulabilirse vatan bilgisayarda vardı. sakaryada 1 tane kaldıydı onuda ben almıştım. :D

benim aldığım(8 tl ordaki fiyat farklı sanırım :D):

buda tüm otgler

klavye flash bellek felan iyi de mause da biraz kasma yapıyor. wireless mause iyi gibi kabloluya oranla.

ayrıyetten bu kablo s3 te şahane çalışıyor. mause la nette dolaşmanın keyfine varılmıyor. :D

- - - Eklendi - - -

bide arkadaşının telefonundan şarj çekmek için bire bir :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
başka telefondan nasıl şarj çekiyosun?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonun olmazki karsı telefon olur belki

Pringles

Pringles

Üye
İkiside şarj oluyor :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim anlamadığım şu telefonlara neden usb girişi yapmazlar. Herşeyi yaptılar şunu yapmıyorlar. Yap usb girişini kablosunuda ona göre yap usb'den şarj olsun bilgisayar veya prizden şarj aletinin kablosu ayrı olsun usb ile ona takılıp şarj olsun flaş disk falan desteklesin ekstra kabloya gerek kalmasın. Yapılabilecek birşey :)

kcr

Üye
benim anlamadığım şu telefonlara neden usb girişi yapmazlar. Herşeyi yaptılar şunu yapmıyorlar. Yap usb girişini kablosunuda ona göre yap usb'den şarj olsun bilgisayar veya prizden şarj aletinin kablosu ayrı olsun usb ile ona takılıp şarj olsun flaş disk falan desteklesin ekstra kabloya gerek kalmasın. Yapılabilecek birşey :)

Cihazlar olduğu kadar aksesuarlar da bir gelir kapısı. Tüm mesele bundan ibaret.;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Cihazlar olduğu kadar aksesuarlar da bir gelir kapısı. Tüm mesele bundan ibaret.;)

tamam işte şarj aleti yerine usb şarj aleti kullanılacak priz ayrı olacak ama aynı kablo ona takılabilecek bunun bi etkisi olacağını sanmıyorum ayrıca 5 tl'lik şarj aletleri varken kimse orjinale para vermiyor yani adamlar 2000 tl'lik telefon satıyorken 20 tl'lik bir kablonun firmayı ihya edeceği söylenemez tabi bu benim görüşüm.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

tamam işte şarj aleti yerine usb şarj aleti kullanılacak priz ayrı olacak ama aynı kablo ona takılabilecek bunun bi etkisi olacağını sanmıyorum ayrıca 5 tl'lik şarj aletleri varken kimse orjinale para vermiyor yani adamlar 2000 tl'lik telefon satıyorken 20 tl'lik bir kablonun firmayı ihya edeceği söylenemez tabi bu benim görüşüm.

çok doğru ama vardir mutlaka bityeniği işlerine ne geliyosa öyle yapıyolar

kcr

Üye

Kişi başı 20 tl az bir rakam değil. Hadi haksızlık etmeyelim; normal usb girişinin cihazın boyutunu artıracak olması da bir başka sebep olabilir. Sonuçta bir model için hedeflenen boyutlardan taviz vermemek adına bazen bazı donanımlar gözden çıkarılabiliyor bile. Esasına bakarsanız otg güzel bir özellik ama benim neredeyse hiçbir işime yaramıyor. Flash bellek takıyorum, desteklenmiyor. Harici disk takıyorum, desteklenmiyor. Sürücü desteği güncellemesi de yok. Reklamıyla kalıyor...

Üst Alt