Çatalcanın kestanelik köyünde oturuyom para sorun değil de kablo yok

Arkadaşlar iPhone 4S veya iPhone 5'e de takabiliyor muyuz? Takabiliyorsak OTG kablosunu nereden bulabilirim. Bilkom'da yokmuş.
5 tllik kablo bataryayı da yer telefonu da hayır gelmez ki![]()

Çatalcanın kestanelik köyünde oturuyom para sorun değil de kablo yok
dişi usb diye biliniyor halk arasında =)

Bende var bi heves uğruna aldım şimdi yatıyor diğer kabloların arasında![]()

Bende var bi heves uğruna aldım şimdi yatıyor diğer kabloların arasında![]()

):

başka telefondan nasıl şarj çekiyosun?
usbyi bilgisayardan telefona bağlayınca şarj eder ya o hesap.takamazsın ve çalışmaz.Arkadaşlar iPhone 4S veya iPhone 5'e de takabiliyor muyuz? Takabiliyorsak OTG kablosunu nereden bulabilirim. Bilkom'da yokmuş.
otg yi samsung s3 e taktım. usb kabloyu bnm tele.Arkadaş baya kızdıydı öğrenincesenin telefonun olmazki karsı telefon olur belki

benim anlamadığım şu telefonlara neden usb girişi yapmazlar. Herşeyi yaptılar şunu yapmıyorlar. Yap usb girişini kablosunuda ona göre yap usb'den şarj olsun bilgisayar veya prizden şarj aletinin kablosu ayrı olsun usb ile ona takılıp şarj olsun flaş disk falan desteklesin ekstra kabloya gerek kalmasın. Yapılabilecek birşey![]()
Cihazlar olduğu kadar aksesuarlar da bir gelir kapısı. Tüm mesele bundan ibaret.![]()
tamam işte şarj aleti yerine usb şarj aleti kullanılacak priz ayrı olacak ama aynı kablo ona takılabilecek bunun bi etkisi olacağını sanmıyorum ayrıca 5 tl'lik şarj aletleri varken kimse orjinale para vermiyor yani adamlar 2000 tl'lik telefon satıyorken 20 tl'lik bir kablonun firmayı ihya edeceği söylenemez tabi bu benim görüşüm.
tamam işte şarj aleti yerine usb şarj aleti kullanılacak priz ayrı olacak ama aynı kablo ona takılabilecek bunun bi etkisi olacağını sanmıyorum ayrıca 5 tl'lik şarj aletleri varken kimse orjinale para vermiyor yani adamlar 2000 tl'lik telefon satıyorken 20 tl'lik bir kablonun firmayı ihya edeceği söylenemez tabi bu benim görüşüm.