Telefona Firmwire Kurunca Garanti'den Çıkıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Firmwire Kurunca Garanti'den Çıkıyormu
Arkadaşlar Telefonu 1 AY Önce Aldım Firmwire Falan Yok Sanırım Tema Vs Firmwire İle Atılıyor Nasıl kurulur onuda bilmiyorum gerçi ama kursam bile garanti dışımı oluyor telefon bi bildirim yaparsanız sevinirim.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
FW atarsan garanti dışı kalıyor.60 TL karşılığında orjinal FW yüklüyorlar sonra.Bir sorun olursa Berkay a sor derim o anlıyor Samsung lardan.

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
FW atarsan garanti dışı kalıyor.60 TL karşılığında orjinal FW yüklüyorlar sonra.Bir sorun olursa Berkay a sor derim o anlıyor Samsung lardan.

e arkadaş bunlar nie kurulmuş vermiyorlar bize ozaman anlamıyorum ki..nese sağol kardeşim.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yanlış anladın içinde kurulu firmware var zaten...

sonlevent36

sonlevent36

Üye

Peki 60 tl verip orjinal firmware yükledikten sonra telefon tekrar garanti kapsamına giriyor mu?

byburakk134

byburakk134

Üye

Arkadaşım Nie yanlış bilgi veriyorsunn ? İstediğin kadar fw yükle kardeş sen android flash istediğini yükle hiç bir problem olmaz. Ayrıca Forumda 1 kaç kişi Yanlış yükleme sonucu flash attırmaya servise gitmişler. Hem flashlamışlar hemde orjinal fw kurulmuş. Bi korkun olmasın yükle

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
sağolun ozaman şöyle sağlam bi fw kurabileceğim bi topic(Konu) gönderebilirmisiniz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt