Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona Firmwire Kurunca Garanti'den Çıkıyormu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metin_nn
Üye
Konu Sahibi
Telefona Firmwire Kurunca Garanti'den Çıkıyormu
Arkadaşlar Telefonu 1 AY Önce Aldım Firmwire Falan Yok Sanırım Tema Vs Firmwire İle Atılıyor Nasıl kurulur onuda bilmiyorum gerçi ama kursam bile garanti dışımı oluyor telefon bi bildirim yaparsanız sevinirim.
.BlueTR
Üye
FW atarsan garanti dışı kalıyor.60 TL karşılığında orjinal FW yüklüyorlar sonra.Bir sorun olursa Berkay a sor derim o anlıyor Samsung lardan.
Arkadaşım Nie yanlış bilgi veriyorsunn ? İstediğin kadar fw yükle kardeş sen android flash istediğini yükle hiç bir problem olmaz. Ayrıca Forumda 1 kaç kişi Yanlış yükleme sonucu flash attırmaya servise gitmişler. Hem flashlamışlar hemde orjinal fw kurulmuş. Bi korkun olmasın yükle
metin_nn
Üye
Konu Sahibi
sağolun ozaman şöyle sağlam bi fw kurabileceğim bi topic(Konu) gönderebilirmisiniz )
Aqrp00
Üye
İyide frimware telefonu garantiden çıkarır. Burda http://www.maxicep.com/samsung/samsung-ile-herturlu-soruna-yetkili-agizdan-cozum-412302.html telefonun garantiden çıkacağı yazıyor zaten. Ama telefona orjinal frimware yükletince garantisi tekrar gelirmi bilmiyorum. Çünkü telefona farklı frimware yükleyince biyerine bişey oldu. Örn: kamerasına. Orjinal frimware yükleyince o sorun devam ediyor. Yaparlarmı bilmem