Tavsiye telefona ekran koruyucu nasıl alınmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
telefona ekran koruyucu nasıl alınmalı?
telefonuma ekran koruyucu-jelatin alıcam ama mat-şeffaf-parlak olayı var anlamadım artıları ve eksileri nelerdir bunların hangisi sağlıklıdır acaba ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben mat ve şeffaf ı kullandım. Matı öneririm diğerlerinde elin kayıyo maya dokunduğunda daha tatlı bi his veriyo :D

• Beğen
Tepkiler: harmless07
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ben şeffaf kullanıyorum mat bana kağıda dokunuyomus hissi veriyor ama şeffaf daha iyi kayıyor

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben 2 ekran koruyucuyu da kullandım.

Parlak Ekran Koruyucunun avantajı adı üstünde renkleri parlak gösteriyor. Fakat çabuk parmak izi tutar. Elin çabuk terler. Güneş altında okuması mat ekran koruyucuya göre daha zordur. Mat ekran koruyucu ise güneş altında daha görünür bir ekran sunar. Parmak izi tutmaz. Elin daha iyi kayar.Fakat renkleri biraz soluk gösterir. Çizilme konusunda da parlak ekran koruyucudan daha sağlamdır. Kalındır. Şahsen ben ikisini de kullanmış birisi olarak mat ekran koruyucuyu öneriyorum. Tabi tercih senin.

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
mat ı arkadas kullaniyordu ekrnda sanki olu pixel varmis gibi karincalanma vardi ama gercekten iyi kayiyordu ama parlak o zaman hic olmaz seffaf i biraz dusunmem lazim

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
mat ekran koruyucuyu ölsemde kullanmam :no: çünkü ekranın kalitesini bitiriyor

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
mat ı arkadas kullaniyordu ekrnda sanki olu pixel varmis gibi karincalanma vardi ama gercekten iyi kayiyordu ama parlak o zaman hic olmaz seffaf i biraz dusunmem lazim
Evet işte onu diyorum sanki böyle telefonun üstüne su damlası düşer de bulanıkmış gibi olur ya öyle oluyor. Ölü piksel gibi duruyor. Hepsinin bir avantajı dezavantajı var. Seçim sana kalmış.

• Beğen
Tepkiler: harmless07 ve Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Evet işte onu diyorum sanki böyle telefonun üstüne su damlası düşer de bulanıkmış gibi olur ya öyle oluyor. Ölü piksel gibi duruyor. Hepsinin bir avantajı dezavantajı var. Seçim sana kalmış.
katılıyorum ama bence ekran kalitesi daha önemli ekranı kalitesiz olan telefonlarda pek sıkıntı olmaz ama tutupda ıps veya amoled ekrana mat takmak ekranın tüm anlamını bitirir

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, hasaneness ve harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
gercekten kisisel bir zevke kalmis tavsiyeleriniz ve yorumlariniz icin hepinize tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
mcnpl4

mcnpl4

Üye
onceki telefonumda elim rahat kaymiyo ve terleyince sorun cikariyo diye alcaktim ama simdikinde sorun yok kullanmiyorum en rahati. benim acimdan gerek yok nadir cizik oluyo ekranda

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
katılıyorum ama bence ekran kalitesi daha önemli ekranı kalitesiz olan telefonlarda pek sıkıntı olmaz ama tutupda ıps veya amoled ekrana mat takmak ekranın tüm anlamını bitirir
Evet özellikle amoled ekranlarda kötü duruyor.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Mat ekranı daha dandik gösteriyor.

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
aynen

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Benim bildiğim sadece parlak ve mat var, şeffaf nerden çıktı? 3 çeşit mi jelatin var?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Daha bunların cam olanı darbe emicili olanları desenlileri falan var

• Beğen