Telefona cfw yüklemek ve hack konusunda yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Telefona cfw yüklemek ve hack konusunda yardım...
Arkadaşlar ben telefonu alalı 1.5 sene oluyor ve artık sade kullanımı sıktı.Yeni birşeyler arıyordum ve forumunuzu gördüm.Forumu gezerken cfw ve hack konularına baktım ama daha önceden hiç tecrübem olmadığı için pek birşey anlayamadım.
Bana sıfırdan telefona cfw yüklememe yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok sevinirim.
Güncelleme v52dir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Gerekirse msn'den yardımda edebilirsiniz....

[email protected]

maktama

maktama

Üye
Bu konuda çok fazla şekilde başlık ve bilgi var. İncelerseniz birşeyler öğrenebilirsiniz.
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle adım adım açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin.

giray38

giray38

Üye
Bu konuda çok fazla şekilde başlık ve bilgi var. İncelerseniz birşeyler öğrenebilirsiniz.
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle adım adım açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin.
Orjinal gorunumden sıkıldım diyo sen orjinal yazılım oneriyorsun (; Tsunami 'yi yukle bence sorunsuz bi fw gayet de hızlı

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkür ederim megolamaniaxın yükledim. Fakat mesajların saatinde sorun var. Mesajlar 1saat önce gelmiş gibi nasıl hallederim bilginiz var mi?

qpel

Üye
Arkadaşlar teşekkür ederim megolamaniaxın yükledim. Fakat mesajların saatinde sorun var. Mesajlar 1saat önce gelmiş gibi nasıl hallederim bilginiz var mi?

onun şu an çözümü yok bazılarında oluyor bazılarında olmuyor

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağol kardeşim. Birde bana önerebilecegın widget paketi var mi ?

maktama

maktama

Üye
Orjinal gorunumden sıkıldım diyo sen orjinal yazılım oneriyorsun (; Tsunami 'yi yukle bence sorunsuz bi fw gayet de hızlı
"orjinal görünümünden sıkıldım" dememiş, "sade kullanımı sıktı" demiş. Ben daha efektif hızlı kullanım açısından düşünmüştüm,görsellik açısından değil. sadece en gerekli eklentiler olduğu ve sorunsuz olduğu için Blackstar önermiştim. :oke:
Tabi siz bilirsiniz, nihayetinde sonra çeşitli c6 cfw sorunlarıyla uğraşan siz olucaksınız.:bye2:

Bu da 999. mesajım olmuş böylece:D:D

giray38

giray38

Üye
Megalomaniax ın fw si baya eskidi ya yavas kalır bence o onu niye yukledin ki guncel bişey yuklemelisin daha az hatayla karsılasırsın

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Megalomaniax ın fw si baya eskidi ya yavas kalır bence o onu niye yukledin ki guncel bişey yuklemelisin daha az hatayla karsılasırsın
Önerebileceğin bir fw var mı kardeşim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt