Telefona Bilgisayardan hard format atabilir miyiz???

Sponsorlu Bağlantılar

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Bilgisayardan hard format atabilir miyiz???
Arkadaşlar n95 kullanıcısıyım....Fakat telefonumun ekranı çalışmaz oldu...Ekrarın ışığı yanıyor fakat goruntu gelmiyor...telefonu herhangi bir yere vurmadım yani zarar görmedi...hard format atmayı denemek istiyorum fakat ekranı goremediğim için neye tıklayacağımı bilmiyorum...Telefon normal çalışıyor sadece ekran çalışmıyor...Bilgisayardan format atma yöntemi biliyor musunuz???veya sorunu başka türlü çözebileceğim yöntem biliyor musunuz???Telefonun garantisi var fakat telefonu yurtdışından aldığım için tekrar yurtdışına gönderipo beklemek istemiyorum..Şimdiden teşekkurler....

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş ekranı görmene gerek yok. telefon kapalıyken; * 3 yes ve açma tuşuna aynı anda basılı tutman yeterli.

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
bundan sonra herhangi bir tuşa tıklamama gerek yok yani...deneyeyim hemen sağol...

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
evet dedigi oldugu zaman ekranda formatting yazar zaten ama ekran hiç görünmüyor diyorsun

mecay66

Üye
iide yeni tellerde formating yazısı cıkmaz sen telefonu servise ver cunku programsal bi arıza ekranı goturmez

scoop

scoop

Üye
iide yeni tellerde formating yazısı cıkmaz sen telefonu servise ver cunku programsal bi arıza ekranı goturmez

yeni tellerde formating yazısı çıkmıyo,bide sorun ekrandaysa,yani ışıkları çalışıyo ama yazıları göremiyosan o yazılımsal bi sorun değildir..servis işi anlıcağın kardeş...

wolfman29

Üye
peki bilgisayardan hard format oluyomu ? bende kilit kodunu unuttum telefon kilitli olduğundan formatta atamıyorum yardım pls

punqermojo

Üye
egerki telefonda nokia yazısı hiç çıkmıyorsa sadece beyaz ekran varsa sana yardımcı olabilirim sanıyorum benim N72 de olmuştu bu olay formatla falanla düzeLmiyor bak alttaki linke telefonunda dene bilmiyorum daha beter olurmu bilemm ama çözümü böyleydi bende denedim http://www.maxicep.com/symbian-destek/n72-ekran-sorunu-212225.html

Üst Alt