Telefon yazılım güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mumu94

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yazılım güncellemesi
arkadaşlar benim bi sorum olucak ama öncelikle belirteyim telefon modelim 5800. Sorum şu geçenlerde telefonun ev ekranına bi mesaj geldi önemli bir yazılım güncellemesi var diye açtım bi baktım telefon yazılımı diye bir şey var bu nedir güncelliyeyim mi? Acil yardımlarınız bekliyorum

denemeee123456

Üye
evet yapmalısın. çünkü bu güncellemelerle geliştirilmiş özellikler, daha yüksek hız ve birkaç özellik daha geliyor. bu güncellemeleri wire-less ya da pc suite ile güncelleme yapmanı öneririm. çünkü bu iki yolla hattından hattından TL eksilmez :) :oke:

maktama

maktama

Üye
bu forumda güncellemeyle alakalı konuları oku. Ama bunu sorduğuna göre hackli fw falan kullanmıyorsun, işin de olmuyor onlarla. onun için güncelleyebilirsin. Gelen yenilikler forumda çeşitli başlıklar altında tartışılıyor. Araştırın.

alican-2468

alican-2468

Üye
Cihaz güncelleştirmeleri cihaza yeni özellikler, performans artışları ve güncellenmiş uygulamalar getiriyor. Eğer telefonunu güncellersen telefonunun çok daha iyi performansta çalışmasını sağlayabilirsin.
Tabii ki bu zorunlu değil, istemezsen yapmayabilirsin. Ancak cihaz güncellemelerini yapmanı öneriyorum.
Forumda bu konu ile ilgili pek çok bilgi mevcuttur. Onlara göz atarsan telefon güncelleştirmelerinin nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgi alabilirsin.

mumu94

Üye
    Konu Sahibi
tamam tamam ben başka bişey sanmıştım o yüzden sorayım dedim çünkü bundan önceki güncellemelerde hiç güncelleme var diye haber gelmemiştide ben kendim cihaz güncellemelerinden bakıpta güncellemiştim. Bide ben bayramda filan bi daha sorgulamıştım güncelleme yok demişti de onun için en son sürümü v51 zannediyodum demekki değilmiş şimdi v52 oldu telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt