Telefon Yanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Yedek çin alıyım bence.Çünki hep oyle kullanıyorm.Yedek orji alınca yıne bi sure sonra uçacaaak çin alırsam 5-10 liraya bozulunca bida alarım nekadarki çin malı?

10 tl

----------Eklendi @ 18:38:22 ---------- Yazıldı @ 18:36:28 ----------

10 tl
[/COLOR]

----------Eklendi @ 18:38:42 ---------- Yazıldı @ 18:38:22 ----------

Bu Niye Böyle Oldu Şimdi

nalcam22

Üye
2dk video izliyosun telefon ateş oluyo

bende her zaman bi sıcaklık var(telefonum çok sıcakkanlıdır ) ama mesela geçen gün mangal yakacaktık,telefonu internete bagladım 5 dk sonra mangala gerek kalmadan etleri pişirebilme imkanı bulduk şaka da belirtmek istedigim internete baglayınca ekstra ısınır.hele birde internete baglıyken şarja tak bak nasıl yanıyor .

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dediğin gibi oluyor..

memo318

Üye
internete kablosuz internetle baglanınca sorun olmuyor ama gprs ile baglanınca bataryan 3 saatten fazla dayanmaz. Çünkü 3g bağlantısı telefonu bayağı yoruyor. Bu işin çözümü yok. Ama tavsiyem modem gibi kullanabileceğin 2. El ucuz bir telefon almak. Sen internete bağlandıkça telefonun ömründen yiyiyorsun.

Burak

Üye
aynen. Ömründen gidiyor.

EroL

Emekli Yönetici
3g yi kapatıp gprs ile cepnet bağlantısı kurarsan telefonun ısınmaz. Benim telefonum 1 yıldır günün 10 saati pcye bağlı cepnet yüzünden, bataryamda bir sorun olmadı. Telefon bi yere kadar ısınıyor yanmaz diye düşünüyorum.

Tepkiler: 'Patron

PureFood

Üye
Bizim telefonlara dahili bir fan gerek.

Valla ha

----------Eklendi @ 09:37:28 ---------- Yazıldı @ 09:36:20 ----------

işlemcin amd mi eğer amd ise normaldir.bende vodafonun 3g modemini kullanıyorum aynısını bendede yapıyor tabi işlemci teknolojisi 65nm ise

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Hmm sağol abi içimi rahatlattın. gprs deneyım bakalım yavaşlamazsa net sorun yok. Olmazsa batarya yolu gözükür..

bthn_997

Üye

Hmm sağol abi içimi rahatlattın. gprs deneyım bakalım yavaşlamazsa net sorun yok. Olmazsa batarya yolu gözükür..

abi çin malı en dandiğinden bi batarya alsan telefon bilgisayara bağlıyken onu taksan normal kullanırken orjinali kullansan iyi değil mi?

memo318

Üye
3g yi kapatırsan hızın yarı yarıya düşer.

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

abi çin malı en dandiğinden bi batarya alsan telefon bilgisayara bağlıyken onu taksan normal kullanırken orjinali kullansan iyi değil mi?
Evet bizde onu tartıstık oncekı mesajlara bakarsan
3g yi kapatırsan hızın yarı yarıya düşer.
hayır duşmedı cepnetın hızı belli çunkı. ama fazla fark yok gibi. sorun telın hemen sarz olması. takar takmaz sarz olmasını engellemem lazım.

ahmetc503

ben garantiye bi göster derim ama 1 ay bekletir onlar istersen nokıa shop takilere falan sor onlar bişi önerir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...