Telefon Yanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Yanıyor
Arkadaşlar. C5-03umu vodafone cepnetten dolayı hep usbden bilgisayara bağlı kullanıyorum. eskiden boyle birşey yoktu ama son 1 haftadır falan telefon ısınıyor hemde çok elımı değiyorum çok ısınmış.Hanı eskıden atarı oynardık adapto ısınırdıya aynen oyle. ama eskıden yoktu son zamanlarda oldu ve eskiden teli ilk bağladğımda şarz olmazdı,çıkartıp tekrar taktığımda şarz olurdu.yani şarz etmek istersem çıkartıp tekrar takardım. şimdi takıyorum şarzı az-çok hemen şarz oluyor. telefon patlamasın falan ya napmam lazım birşey önerin

Tepkiler: Silinen Üye 166392

Burak

Üye
bataryan eskimeye baslamış. Çok kullanmaktan ısınır tabiki.
Zamanla aşınmış malesef
Biraz daha ilerki zamanlarda şişmede yapar bataryan.

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
git bi tane çin malı batarya al onla kullan.orjinalini mahvetme.

Tepkiler: bboyQ7
Telefonun bağışıklık kazanmış zamanla.. Ama ısınması doğru bişey değil. Tehlikeli.

batarya tam bitmeden şarj oluyor bilgisayara taktığında. bu da zamanla bataryaya zarar verir. telefonun ısınmasının sebebi yüksek olasılık bataryanın bozulmaya başlamış olması.

bboyQ7

Üye
Yangın tüpü işini görür

İşin şakası bi yana bende envere katılıyorum orjinal bataryanı mafetme bencede

khytr89

Üye
o pil ölmüş. acil değiştir. pil patlarsa çok kötü olur.

Bence hemen değiştir o telefonu. Nokia yanar da yakar da.

aynı sey n97 dede oluyor patlıycak dıe korkuyorum

khytr89

Üye
bence kendine bir pil bir de vınn makinası al.vınnı sahibinden.com da 2. el bulabilirsin.

büyük ihtimal gb lik ya da büyük mb li torrent indiriyordun (knightta oynuyor olabilirisin kısacası pc koliksin işte ). bu yüzden çipset-işlemci ve pilin ısınması hatta yanması çok normal.

Ben Bilgisayara Bağladığımda Senin Dediğin Kadar Isınmıyor. Normal Şarj Ederken Bi Yandan Da Kullanırken Ekranı Falan Çok Isınıyor

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Ohooo batarya ölmedi de. sağlığı bozuldu açıkcası. Ozaman bi yedek batarya almak lazım offffffff napsak yaa...

Burak

Üye
tek yapacağın yedek batarya almak

PureFood

Üye
Ohooo batarya ölmedi de. sağlığı bozuldu açıkcası. Ozaman bi yedek batarya almak lazım offffffff napsak yaa...

Nokia her zaman der telefonunuzun sağlığı için orjinal batarya alın diye. Tabi ki satmak için de diyebilir ama bilemem.
Ama ben olsam işimi sağlama alırım gider yedek orjinal batarya alırım.. TİM ve Nokia Shoplarda zaten var biliyorsundur. Telefonunda güzel seviyorsun yazık etme Çin işi bu belli olmaz.

----------Eklendi @ 12:08:44 ---------- Yazıldı @ 12:07:35 ----------

Yangın tüpü işini görür

İlla makaraya vurcaksınız heryerde ha

Burak

Üye
yedek orjinal al ve bu tür işlerinde kullanma o bataryayı.

Del Rey

Üye
Artık benimki de yanıyor. Klimanın olduğu yerlerde kullanıyorum 800 MHz'nin zararları. Telefona fan ve altın bir batarya lazım

benimde 5800 isiniyor ksin iyi oluyo ama bende 7 aydir isiniyo patlama fln yok

PureFood

Üye
Bende bir tek WLAN'da çok kalınca ısınıyor bide şarjda uzun süre mesajlaşırken. O zaman yanıyor benimde korkudan bırakıyorum kullanmayı.

Del Rey

Üye
Bizim telefonlara dahili bir fan gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...