Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
Forumdaki tavsiyelere uyarak lg g2 almıştım.Bazı sorunlarla karşılaşınca garantisi de güven vermeyince iade ettim.Şimdilik idareten telefon arıyorum.Bütçe en fazla 600 lira.
Aradığım özellikler şarjı kötü olmasın,müzik, basit oyun,uygulamalarda ve münü geçişlerde kasmasın.
En önemlisi gps i düzgün çalışsın.
Ekran 5" geçmesin.
Not:Asus düşünmüyorum.Ayrıca quatro,victor, gibi telefonlar önermeyin

Son düzenleme:

ByKatre

ByKatre

Üye
asus neden düşümmüyorsun krdşim

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
kardeşime bataryasından memnun kalmadık.Sonra sattım telefonu.Birde alt ve üste boşluklar fazla.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Çok fazla detay vs aramıyorsan Xperia L var 600 liraya, M de olabilir.

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
pek detay felan aramıyorum yazdıklarımı yapabilsin yeterli bakayım iki telefonada eski telefonum da sony di.Kendi romu güncellemeden sonra kötüydü çok takılma donma oluyordu.Bunlarda da öyle olur mu

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Pek sanmıyorum ram leri gayet yeterli

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia serisi cihazlar işinizi fazlasıysa görecektir. Giriş seviyesi 525 önerebilirim. 1gb ram, ön kamera yok, arka kamerada ise flaş yok. Orta segment olarak 1320 önerebilirim. Batarya performansı çok iyidir. Ön ve arka kamera mevcuttur. Arka kamera flaş var. Resim kalitesi idare eder.ekran da 6".

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lumia serisi cihazlar işinizi fazlasıysa görecektir. Giriş seviyesi 525 önerebilirim. 1gb ram, ön kamera yok, arka kamerada ise flaş yok. Orta segment olarak 1320 önerebilirim. Batarya performansı çok iyidir. Ön ve arka kamera mevcuttur. Arka kamera flaş var. Resim kalitesi idare eder.ekran da 6".
Kardesim android 600 tlye kadar ne onerirsin?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeşim android 600 TL ye kadar ne önerirsin?
Android 1000 tl altı f/p cihazlara bakmak lazım.
Asus zenfone5 , Moto g, vestel Venüs (sevmem) gibi seçenekler var. Kullanıcıları daha fazla bilgi verebilirler.

lazye

lazye

Üye
Vestel almayinda ne alirsaniz alin para vermeyin şu firmaya ...

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL, muhammettvurucu ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lazye
0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşın dediği gibi Xperia L, M ve SP var. Ayrıca Moto G'de var. Stock romda kasıyorsa (Xperia'lar) custom rom atarsınız çözülür. XDA'da bol bol mevcut.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
2.el düşünürseniz xperia sp nexus 4 öneririm kesinlikle :)

utt2

utt2

Üye
discovery 2 mini bence senin aradığın telefon
bir telefon daha HTC desire516

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda tartışma çıkartıcak yorumlarda bulunmayın.

• Beğen
key43

key43

Üye
Forumdaki tavsiyelere uyarak lg g2 almıştım.Bazı sorunlarla karşılaşınca garantisi de güven vermeyince iade ettim.Şimdilik idareten telefon arıyorum.Bütçe en fazla 600 lira.
Aradığım özellikler şarjı kötü olmasın,müzik, basit oyun,uygulamalarda ve münü geçişlerde kasmasın.
En önemlisi gps i düzgün çalışsın.
Ekran 5" geçmesin.
Not:Asus düşünmüyorum.Ayrıca quatro,victor, gibi telefonlar önermeyin

Lumia öneririm

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Düzgün ve seviyeli bir şekilde yardımcı olmaya çalışıp cevap yazanlara teşekkürler.

Forumda yazılanlara dikkat edilmesini rica ediyorum.Bazıları insanları başka bir şey yerine koyarak kendince eğlenceli,komik vs cevaplar yazdığını zannedebiliyor.Bana göre bunlar boş konu açan kişiye hiçbir yardımı olmayan işe yaramayan cevaplardır.Eğlence amaçlı olsa konuyu buraya açmazdım.O yazıları forumun gereken yerlerine yazabilirsiniz.Bazılarınız beğenebilir hoşunuza da gidebilir ama unutmayın ki burdakiler tavsiyelerde yardım istiyor.Yıllarca forumlarda yöneticilik yaptım.Bunların karşısında durdum.Açılan konularla ilgili yardımcı olacak cevaplar vermeniz dileğiyle..

Başka telefon tavsiyesi istemiyorum konu kilitlenebilir.