Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
Telefonum : Samsung S5253 Wave 525 gözükse bile daha telefon almadım.Sorunum şu ki Android değil ve ön kamerası yok.370 TL'ye kadar çıkabilirim.Daha çok Samsung veya Sony Ericsson markası düşünüyorum.Dokunmatik olsun ama klavyesi olursa sevinirim.Olmazsada bir sorun olmaz benim için.Sensörlü olmalı bu telefonda var mı?Yatay ekran kullanılabilinir mi? Star'daki Kenar Gadget'i var mı? onlar çok eğlencelide... :D SoundHound'u açar mı?, Youtube videolarını(indirmeden tarayıcıdan...) açabilir mi? SkyFire'ı destekler mi?, Video Oynatıcılar veya codecler yüklenilebilinir mi?

sonerrap

sonerrap

Üye
T20 bulabilrsin o fiata ve istedigin özellikler mevcut ama 2.el alabilirsin o fiata

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
0 El alacağım.2.El düşünmüyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sonu ericson zylow20i war o fiyata daha birşeyler istiyorsan çıtayı yukseltmelisin

djzeki9

djzeki9

Üye
abi ben 5233 star wifi ve samsung 5620 monte diyorum senin dedigin model 470 veya 500 tl

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
abi ben 5233 star wifi ve samsung 5620 monte diyorum senin dedigin model 470 veya 500 tl

O zaman birde şuraya bak.

----------Eklendi @ 17:27:18 ---------- Yazıldı @ 17:23:39 ----------

sonu ericson zylow20i war o fiyata daha birşeyler istiyorsan çıtayı yukseltmelisin

Bu ne la.n? Çin Malı alayım daha iyi. :ehe, benim alacağım telefon zaten 350TL.Niye bunu alayım 350TL'ye? :D

lolaman

lolaman

Üye
wawe 525 süper istediğin özelliklerin hepsi var telefonda.

djzeki9

djzeki9

Üye
o telfon çakmsır carrefour da 470 tldir

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Telpa çakma satmaz.Bir arkadaşım Telpa Garantili iki tane D900i almıştı (3 yıl önce).

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
O zaman birde şuraya bak.

----------Eklendi @ 17:27:18 ---------- Yazıldı @ 17:23:39 ----------

Bu ne la.n? Çin Malı alayım daha iyi. :ehe, benim alacağım telefon zaten 350TL.Niye bunu alayım 350TL'ye? :D
lan babandır dalkavuk karar verdiysen ne konu açıyon havamı atıyon alacağın kıytırık plastik yığınıyla

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ben kullanıyorum "çok memnunum".

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bu cihaz parelel ithalat.Fiyatından anlaman lazımdı.O fiyata adam gibi cihaz bulamazsın.üstüne bir 200 TL ekle ve Galaxy Gio gibi akıllı cihazlara bak.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
lan babandır dalkavuk karar verdiysen ne konu açıyon havamı atıyon alacağın kıytırık plastik yığınıyla

Ben orada tatlı bir konuşma ile yapmıştım ama sen birde hakaret etmişsin, bence sen kaba yönünden algıla sen haketmişsin bunu zaten.Birde kıytırık plastik yığını demişsin.Kusura bakma ama kimse senin maddi durumundaki eşyaları almak zorunda değil.Bende Iphone'nu çelik metal kutu olarak görüyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benle kimse lanlı konuşamaz seninde konusabilmenin sebebi internet uzerinden olması hem o dediğim telefonda 3gde var senin alacağında yok olayıda duygusala bağlama sen ne demek istedigimi anladın

----------Eklendi @ 20:41:40 ---------- Yazıldı @ 20:38:30 ----------

hem bizde yolda bulmadık asgari ucretle çalışarak aldım milletin içkiye sigaraya verdiği para kadarda para harcamadım

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
benle kimse lanlı konuşamaz seninde konusabilmenin sebebi internet uzerinden olması hem o dediğim telefonda 3gde var senin alacağında yok olayıda duygusala bağlama sen ne demek istedigimi anladın

----------Eklendi @ 20:41:40 ---------- Yazıldı @ 20:38:30 ----------

hem bizde yolda bulmadık asgari ucretle çalışarak aldım milletin içkiye sigaraya verdiği para kadarda para harcamadım

Özür dilemeni bekleyerek "Özür Dilerim"

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Karar verdim, cihazlarda sorun olmazmış (yani bildiğin orjinal cihaz) ama herhangi bir sorun çıktığında ortada şak diye kalıyormuşsun.Bunu yada bunun aynı serisinin üstlerinden Android olanı var belki onu alabilirim.Telefonu 1-2 ay daha gecikebilir, şuan elimdeki telefon ile idare edeyim.

futbol123

futbol123

Üye
299tl android özellikli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt