telefon tavsiyesi Xperia mini pro sizce bu model nasil?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi Xperia mini pro sizce bu model nasil?
selam arkadaslar Xperia mini pro almayi dusunuyorum. s^3 cuyum hic android kullanmadim. bu telefon ile tecrubesi, bilgisi olan varmi nasildir? tavsiye edermisiniz? ve androidin en son surumu hangisidir ve bu telefonun surumu kactir. yarin kampanya icin son gun acil bilgilerinizi bekliyorum.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Hiç kullanmadım.Bilmiyorum.Benim telefon Xperia Neo V .Ben şu yönden eleştiriyim telefonu yandan sürgülü klavyeli sony'leri severim.Gayet hoş ve sade bir görünüşü var.Telefonun iceriğinden çok birazda görünüşü önemli bence.Bu telefon tip olarak gayet iyi bence.Ama sonraları sıkıntı yaratırmı bilmiyorum ..

william75

william75

Üye
en kullanışlı bulduğum tasarıma sahip hem klavye hem dokunmatik.. Android 2.3 işletim sistemine sahip. bence gayet iyi fakat bir tek şarjından emin olamıyorum..

seven_7343

Üye
slm kardeşim ben bu telefonu geçen ay aldım ve çok memnunum. öncelikle telefon gayet akıcı ve hızlı. aldığım hafta güncellemeyle beraber 2.3.4 sürüme güncellendi telefon yani şu anda tabletlerle sunulan son sürüm androiti kullanıyor. sony nin açıklamasına göre 2012 nin ilk çeyreğinde androit 4.0 cream sandwich (en son sürüm) e güncellenecek telefonlar listesinde yer alıyor. şimdiden son sürüm androitli bi cihaza sahip olmuş olacaksın. ayrıca cihazdaki malzeme kalitesi çok güzel ön taraf tamamiyle cam ve dolayısıyla çizilmelere karşı çok dayanıklı.kamera çokk iyi olmasada tatmin edici güngellemeyle beraber gelen 3d ve panoramik tarama özelliğlede bence gayet başarılı.ekran hassasiyeti mütiş telefon adedate hissediyor diebilirim.kılavye çok kullanılışlı çif basma gibi durumlar kesinlikle olmuyor boşlukları çok iyi ayarlamışlar parmak tam oturuyor.ses olarak değinecek olursak xlaund ses teknolojisiyle çok kaliteli sesler alıyorum cihazdan zaten sony ses konusunda başka söze gerek yok ama kulaklık çok iyi değil. bence tek eksisi 3g üzerinden görüntülü arama yapamıyor olmamız onun yerine skype programı üzerinden ön kamerayı kullanarak sesli ve görüntülü arama yapabiliyorum. belki 4.0 güncellemesiyle gelebilir bu özellik. telefonun jarjı androit telefonlara göre çok iyi gidiyor. telefon bekleme durumunda nerdeyse hiç sarj tüketmiyor haftalarca öyle durabilir 2g ve 3g üzerinden nete girdiğim zamanlar gün boyu tabi günü anca kurtarıyor normal şartlarda iyi diebilirim. kısacası benim gibi kocam telefonları sevmiyorsan al derim.
telefon hakkında kafana takılan soruların varsa memnuniyetle cevaplarım kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: one2one2

ayhanuzun26

Üye
benimde çok hoşuma gidiyor x10 mini pro alıcaktm ama o çok çok ufak geldi bu tam boyutunda bnmde bir kaç sorunum oalcak bn mesajlasmayı çok kullanıorm kızagı nasıl kullanıslı mı yani leride sorun yaratırmı diye süphem ver vede dediklleri gibi şarj konusu? vede hızı nasıldır hiç andiroid telefon kullanmadm ama işlemci hızı vs bazı telefonlarda görüyorum tıklıorsn 2 3 saniye sonra açıtıgı oluyor öyle bir sorun oluyor mu ve 729 tl diyorlar burada siz kaça alıcaksınız ve ya aldınız?

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
seven_7343 aydinlattigin icin tesekkurler. Forumda sen gibi se forumcu yok bence tekrar tesekkurler. Ayhan kardes malesef o kampanyayi kacirdim. Ben yurtdisindanim. Ama kisa zamanda yinede almayi dusunuyorum. Sen aldinmi peki?

seven_7343

Üye
ben evkur dan taksitli aldığım için 850 tlyi buldu.kızak çok kaliteli sallanma falan yok kelimenin tam manasiyla tak die oturuyor yağ gibi açılıyor.işlemci 1 ghz ayrıca cihaz çok hızlı takılma vs yok gayet akıcı.gta 3 u yukledim şu an gayet güzel çalıştırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...