galaxy sl'i satip xperia pro alsam nasil olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
galaxy sl'i satip xperia pro alsam nasil olur?
stresliyken ve sicak.havada mesaj yazarken ekran.algilamiyor dogru duzgun cok basima geldi daha da sinir etmeye basliyo o zaman da bu yuzden klavyeli telefon almayi dusunuyorum. ve hdmi ve kamerasindan dolayi en yatkin xperia pro geldi siz olsaniz galaxy'i satip alir miydiniz. eksileri ekrani biraz daha kucuk ve daha kalin bir telefon gerisi iyi ama rahat mesaj yazilir mi tuslari felan nasil? cok.az deneme sansim oldu yumusak geldi ama dedigim gibi sadece bi kac tusa bastim hic klavyeli kullanmadim dokunmatikten sonra hizli ve rahat gelir mi

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Dediğini sürekli düşünüyorum ben..
Bazen gözümü karartıp gidip alasım geliyor. Ya da desire z alasım geliyor..
Ama sonradan kıyamıyorum telefonuma..
Bekliyorum bakalım. Samsung s3 ün donanımıyla klavyeli bir telefon çıkaracak diye söylemler duydum.
Çıkarsa direk alacağım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
aynen ben de kiyamiyorum ama bazen baya sikinti oluyor. arkadasimda t20 var onda menuyu yag gibi.akarken benimkinde yanlislikla bi uygulamaya giriyorum sicakta.ve stresli anlarda kotu oluyor. ayrica hdmi da cazip geldi. internetten film izlemek guzel oluyo.

PriZm

PriZm

Üye
Furkan bekleniyorsun:ehe

bence alınabilir bir telefon.tabi eğer custom rom işleri ile uğraşmayacaksan.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
pek ugrasmam ama gorsel acidan iyi olsun diye cm9 yukerim bi sure sonra

- - - Eklendi - - -

bunda yazi fontu cok buyuk ayarlanmiyo cirkin duruyo mesela. bildirim ekrani da cirkin

Şehriyar

Şehriyar

Üye
kaliteli ekran filmlerinden birini denk getirebilirsen al onlar elin terlese bile yine de algılıyor..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
denemek lazim aslinda. son romu yayinlicak misin. v4 olmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...