abuzer02
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gio dandik, miroda çok iyi değil ama fiyat 300 lira olunca mantıklı olabiliyor. Root falan yapılır tabi ki, o konularda sorun olmaz =PYanlış bilmiyorsam altında da bildirim ışığı var, şık duruyor O.o
Gioyu unut zatenBu arada senin de bayramın mubarek olsun =)
sağolun arkadaşlar kusura bakmayın çok şey soruyorum ama malum kısıtlı bir bütçeye sahip olduğum için bu telefonu alacam ama gerçekten sony xperia miroyu çok beğendim samsung telefonlarına göre sağlam üretiliyor herşeyiyile sorunsuz beni yarı yolda bırakmayacak bi telefon olmasını istiyorum e tabiki örneğin xperia z samsung s 3 ve s4 yada htc one x in performansını bekleyememe tabiki peki bişey soracam
sony xperia miro ile samsung galaxy ace ile karşılaştırırsak nasıl ace mi iyi yoksa xperia miro mu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok hacı altta var, bir de custom romlarla kendin de ayarlarsın, whatsappdan gelince turkuaz, e mail gelince ne biliyim pembe falan =Pnormal mesaj kırmızı =P seçenekleri artırabiliyorsun.
Bu SPdeki Ldeki gibi değil @-Emre walkmandeki arka plana göre değişmez, zaten ufak bir ışık, öyle spdeki gibi kocaman olmadığından
Tabi ki miroestağfurullah, istediğin kadar sorabilirsin
yok hacı en az 1 cm genişliğinde bir ışık walkmane göre değişiyor(mor kırmızı yeşil vs )
bu arada tabi miro ya bu devirde 900 tl altı samsung cihaz alınmazspdekini bilmiyorum çok mu büyük
Xperia Ray, Neo, Neo V, Pro... falan... Onların da ikinci elleri bu civarlarda oluyor 250-280e bile bulursun da ne derecedir bilmiyorum. 2011 serisi ama miroya göre daha iyiler...
Hacı miroda walkmen yok bile. Bu bilgileri nerden alıyon
ne diyon hacı cihaz arkadaşımda var ya hep elimde diyorum
evet stock ics
Allah allahMüzik olabilir mi uygulamanın adı? Walkmanin ilkel versiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?