Sony xperia miro'mu yoksa Sony xperia p'mi

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi

Slm değerli maxicep ailesi arkadaşlar iki telefon arasında kaldım benim cihazım siny xperia miro bu telefondan biraz sıkıldım SONY XPERİA P almayı düşünüyorum

Son xperia p gerek ekran kalitesi gerek kamerasıyla miro dan daha iyi gibi çift çekirdekli 1ghz işlemci hızı var 14.4 mb internet hızı android 4.1.2 jely bean işletim sistemi 8 mp kamera 16gb hafıza ama hafıza kartı takılmıyormuş bi sıkıntı olurmu aceba nedersiniz arkadaşlar bide sony xperia p de 3g ile görüntülü görüşme yapılabiliyormu miroda yalnız internet üzerinden yapılabiliyormuş

arkadaşlar alacağım cihaz ikinci el kendi xperia miromla takas edecem tavsiyelerinizi bekliyorim

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Xperia p daha iyi al

• Beğen
Tepkiler: abuzer02
abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeş yani diyorsun ki xperia p mirodan daha iyi yalnız bi sıkıntı var xperia p ye hafıza kartı girmiyor bi sıkıntı olurmu yüksek boyutlu oyun ve uygulamalarda hafıza sıkıntısı yaşarmıyım internet hızı nasıl bide şarzı iyi gidrmi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İlla xperia p almak zorunda misin?

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Sağol kardeş yani diyorsun ki xperia p mirodan daha iyi yalnız bi sıkıntı var xperia p ye hafıza kartı girmiyor bi sıkıntı olurmu yüksek boyutlu oyun ve uygulamalarda hafıza sıkıntısı yaşarmıyım internet hızı nasıl bide şarzı iyi gidrmi

kardeş 16Gb hafıza orta hallo kullanimlarda çok iyi mesela hafiza kartsiz 16 gb s3 vardi bende 5Gb boş alan vardı.Büyük oyunlarda vardı.Xperia P çok daha iyidir..Şarjıda orta hallidir...

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
İlla xperia p almak zorunda misin?

Yok zorunda değilim sadece düşünüyorum kardeş sen hangi markayı tavsiye edersin önerin varsa söyleyebilirsin yardımcı olursan çok sevinirim
kardeş 16Gb hafıza orta hallo kullanimlarda çok iyi mesela hafiza kartsiz 16 gb s3 vardi bende 5Gb boş alan vardı.Büyük oyunlarda vardı.Xperia P çok daha iyidir..Şarjıda orta hallidir...

Çok sağol kardeş bu önerilerinide dikkate alıp ona göre kararımı verecem ha bide yanılmıyorsam sony xperia p'de 3g üzerinden görünrülü görüşme yokmuş tabi yanılmıyorsam 3g görüntülü görüşme varmı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
@abuzer02 bu fiyata moto g alinmali