Çook Acil Yardım Arkadaşlar Sony Xperia Miro

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Çook Acil Yardım Arkadaşlar Sony Xperia Miro
çook acil yardım arkadaşlar sony xperia miro

arkadaşlar telefonuma cwm menü yüklemiştim telefonu kapattım tekrar açarken ses kısma tuşuna bastım cwm menü geldi factory reset yaptım galiba bide yanlışlıkla systeme de basmıştım telefon kapandı açıldı ama sony yazısında kaldı ne olur yardım edin arkadaşlararkadaşlar ne olur yardım edin

qaresman10

Üye
bataryayı sökebiliyormusun çıkarabiliyormusun bide şarjın kaçteydi

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı sökebiliyorumşarzım % 95 falandıkardeş kafayı yiyecem ne olur yardım et sony yazısında kaldı bi türlü açıl mıyor bataryayı çıkarttım taktım yine aynı açılıyor ve sony yazısında kalıyor

qaresman10

Üye
kardeşim rahat ol dur anlatcam şimdi sıkıntı etmeflashtool kullanmayı biliyosun dimi

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle bi program varmışşu anda bilgisayara yükledimkardeş şimdi ne yapacamçok korkuyorum yav ya açılmazsakardeş yardımcı olursan sana dua ederdim

qaresman10

Üye
kardeşim flash tool kur son sürümünü bilgisayarını bölge ve dil ayarlarından ingilizce abd yap önce sflash toolu kurunca bilgisayarım c /flashhtool/drivers içinde bir kurulum dosyası gelcen onuda aç tüm bolukları doldur kutucukları işaretle onuda kur pcne karşına bir şey gelirse yükleme de geç bu aşamayı yap bi telefonunda bir kenara koy bataryasını çıkarıp

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
flashtool 0.9.13.0-windows.exe buldum masaüstündemi kuruyim yoksa c ye atıp kuruyimkardeş ordamısın

qaresman10

Üye
o kendi c ye kuruyor zaten kardeşim

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ne yapayım kurdumseni bekliyorum kardeş

qaresman10

Üye
şurdan st23i 11.0.A.5.5 dosyasını indir

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
tamamindiriyorum 333 mbpeki indirdikten sonra ne yapayımİNŞALLAH düzelir kardeş

qaresman10

Üye
link attım indirdin mi orjinal ics romu telefonun için googleye st23i 11.0.A.5.5.tft dosyasını indirözelden telefon numaranı at gerisini anlatıyım sana

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş üstümde yedek telefonda yok ne yapacam facebooktan olurmu

qaresman10

Üye
tm

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi