Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi istiyorum arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgn61

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi istiyorum arkadaşlar..
Samsung S5570 G axy Mini

LG Optimus ME P350 ?? sizce hangisi daha iyi, hangisini almalıyım??

fireman87

fireman87

Üye
Özellik olarak pek fark yok sanırım aralarında.. 70 lira gibi bi fark ödemek istiyorsan galaxy mini. Ödemem diyorsan optimus me almalısın. Bimden ;)

Masha

Masha

Üye
Samsung ve Lg kaliteli Smartphone'lar üretiyor. Fiyat olarak Optimus Me uygun telefonlar satıyor. Samsung kalitesi belli zaten. Optimus Me fiyatı olarak uygundur Tavsiye ederim :oke:

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
özellik olarak aynı sanırım aradaki fark önemli değilse görünüm olarak hangisi hoşuna gidiyorsa onu al derim:oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
tek fark galaxy mini de adreno 200 gpu var

Masha

Masha

Üye
Bir farkı daha var Optimus Me fiyat olarak daha uygun :oke:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
16 eylülden itibaren LG optimus me BİM'de 300 tl.. alacaksan bunu kaçırma.. stoklarla sınırlı..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mininin gpu güzel ama onunda çözünürlügü çok düsük.
Yinede samsung derim ben mini daha iyidir en azından rami falan daha yüksek.
Optimus me çok bos.

technoshark

technoshark

Üye
Optimus me boş derken hangi manada boş ?

özellikleri bakımından kullanışlı bir telefon imajı sergiliyor ancak ne konuda boş merak ettim :S aydınlatırmısın ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne gpu'su belli ne rami.Mini ram ve grafik islemci bakımından daha iyi.
Mini ram olarak gio'dan daha bile iyi durumda 380 MB

mstf_l

mstf_l

Üye
mini nin ne cozunurlugu dusuk onu da merak ettim kamera mı ekran mı

----------Eklendi @ 14:54:27 ---------- Yazıldı @ 14:52:05 ----------

Bir farkı daha var Optimus Me fiyat olarak daha uygun :oke:
Zaten ben de onu kastettim o kadar fiyat farkına ragmen tek fark gpu

Masha

Masha

Üye
mini nin ne cozunurlugu dusuk onu da merak ettim kamera mı ekran mı

----------Eklendi @ 14:54:27 ---------- Yazıldı @ 14:52:05 ----------

Zaten ben de onu kastettim o kadar fiyat farkına ragmen tek fark gpu
Gpu farkına rağmen sen hangisini tavsiye edersin. Fiyat farkınıda es geçme ? Ve neden ?

mstf_l

mstf_l

Üye
Gpu farkına rağmen sen hangisini tavsiye edersin. Fiyat farkınıda es geçme ? Ve neden ?
Hicbir zaman o iki telefonu almam o kadar param olsa biraz daha sıkarım paramı kazanır ideos x5 alırım cunku hic kimse alt segment androidlerden memnun degil ve bu iki urunde benim android telefon almamdaki beklentilerimi karsılamıyor ne flashları var ne de hd oyun oynanıyor

technoshark

technoshark

Üye
Ben gayet memnunum isteklerime karşılık veriyor, hd oyunda oynuyorum sorun yaşamıyorum android geleceğin işletim sistemi olma yolunda.

mstf_l

mstf_l

Üye
Ben gayet memnunum isteklerime karşılık veriyor, hd oyunda oynuyorum sorun yaşamıyorum android geleceğin işletim sistemi olma yolunda.
Android in gelecegin isletim sistemi olacagınıda hic sanmıyorum meego dan ne kadar nokia destegini kesecegini soylesede samsung ve lg meego lu cihaz cıkarabileceklerini soyledi nokia wp7 yi cıkarınca samsung ve htc wp7 cihazlarına tekrar destege baslayacak basladıda zaten symbian son hamleleri de olsa yine ilgi cekebilecek cihazlarla geliyor ios tarafında iphone5 cıkacak samsung desen bada yı cok hızlı gelistiriyor yine htc ortada kalmamak icin kendi isletim sistemini cıkarmayı dusunuyorsonuc olarak bu kadar yeniligin arasında androidin dayanması zor hele ki en buyuk android ureticilerinden samsung un bada ya htc nin kendi cıkaracagı isletim sistemine yonelmisken

technoshark

technoshark

Üye
android için bu kadar ortam üretilmişken bir anda kesemezler.. he dediğin belki şöyle olur uzun yıllar sonrasında android lider olur sonra işi biter o ayrı ama gözlemlerime göre android liderliği alıcak gibi duruyor he yanılıyorumdur onuda zaman gösterir ;)

Masha

Masha

Üye
Hicbir zaman o iki telefonu almam o kadar param olsa biraz daha sıkarım paramı kazanır ideos x5 alırım cunku hic kimse alt segment androidlerden memnun degil ve bu iki urunde benim android telefon almamdaki beklentilerimi karsılamıyor ne flashları var ne de hd oyun oynanıyor
300 Liraya android kullanmak gayet iyi olduğunu düşünüyorumki Android 2.2 Froyo dediğimiz işletim sistemi. Lg ekran kalitesiyle önde olan bir marka. Samsung zaten tartışılmaz kesinlikle. Bunların yanında Huawei'den bahsediyorsun. En iyi Smartphone'nunu göster bana Huawei'nin ?

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarımıekran kalıtesi,şarj suresi,wifi hızı en memnun olacagın ozellıklerı hocam verdıgın fıyatla kıyasladıgında.. kullandım bende android 2.2 froyo'nun yuklu olmasından dolayı onun kolaylıklarındanda yararlanıyorsun android market saolsun.. fıyatına gore guzel telefon gercekten..

mstf_l

mstf_l

Üye
300 Liraya android kullanmak gayet iyi olduğunu düşünüyorumki Android 2.2 Froyo dediğimiz işletim sistemi. Lg ekran kalitesiyle önde olan bir marka. Samsung zaten tartışılmaz kesinlikle. Bunların yanında Huawei'den bahsediyorsun. En iyi Smartphone'nunu göster bana Huawei'nin ?
300 tl ye samrtphone a hicbir lafım yok isteyen arkadaslar alır kullanır ihtiyaclarını karsılar ayrıca da ben isteyene tavsiye ederim telefona kotu dedigim yok ama benim bir android den beklentim ileri bir oyun performansı ve flash ozelligi(ha bu yine skyfire ile saglanır o ayrı zaten ikinci planda benim icin) bu ihtiyaclarımı karsılayan en iyi telefonlar (arastırmalarıma gore deneme imkanım olmadı henuz) ideosx5 ve optimus black ki ideos x5 e marka yonunden guvenmeyen bazı arkadaslar vardır belki ama huawei turkiye de ki 3 operatorunde taseron firması ve turkiye ye kvk ve turkcell garantisiyle geliyor ideos x5 te cogu ozelligiyle iyi bir telefon la yarısır bu yuzden hic bosa optimus me yada galaxy mini almam diyorum

__xXx__

__xXx__

Üye
bence galaxy mini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...