Telefon tavsiyeleriniz max 1500 tl

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
Gm 5 Plus

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve falconn00

GreaTH

GreaTH

Üye
Xperia Z3 Al Teknosada 1250 Kacirma derim Z Serisi Güzel Rami Vs Iyi

falconn00

falconn00

Üye
Gm 5 Plus

Bu telefonda çok iyi fakat, diyelim bunu aldın garantilik iş çıkarsa kolay gelsin. :(
Xperia Z3 Al Teknosada 1250 Kacirma derim Z Serisi Güzel Rami Vs Iyi
hocam o telefonda fazla ısınma yok mu ?
Resmen G3 ten soğudum arkadaşlar. İnternette düzgün bahseden olmamış. Bendede hiç şans yoktur kesin bozuk olanı gelir. Riske girmeyeceğim. Fakat hala kararsızım. Arkadaşım S5 al diyor. Gece gündüz zorluyorum telefonu ısınma olmuyor diyo. Eğer gerçekten öyleyse S5 mi alayım. Fiyat 1300 falan. Yorumlara gelecek olursak inanınki her telefonun kusru var neredeyse. Malum yaz ayına geliyoruz. Kasma olmasın birde ısınma olmasın. 1000-1500 arası mağazaya gidip direkt alınacak bi telefon yok mu ya ? Bu telefonların hepsi mi kötü ? Ben şuan S3 mini kullanıyorum. Telefon oyunda cayır cayır yanıyor. Ama asıl sıkıntım o değil. Artık güncellemelerle S3 mini bitti resmen. Boş ram kalmadı. Ram' i iyi aşırı ısınma sıkıntısı olmayan bi telefon yokmudur yoksa benmi göremiyorum ?
hocam bende öyle bir telefon istiyorum ama yok illah bir sıkıntısı olur her telefonun kiminin hafızası a olur kiminin ramı kiminin işlemcisi kimininde kamerası... Bende Lenovo vibe P1 almaya karar verdim. Allah'ın izniyle haftaya cumartesi alacağım.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Evet arkadaşlar G4 ü almış bulunmaktayım. Performans olarak süper bir cihaz. Şuanlık tek olay ısınmalar var. Eğer değerler normal ise sıkıntı yok. Biraz çabuk ısınıyor gibi geldi bana o kadar. Aranızda kullanan var ise bi karşılaştırma yapsak.!

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Evet arkadaşlar G4 ü almış bulunmaktayım. Performans olarak süper bir cihaz. Şuanlık tek olay ısınmalar var. Eğer değerler normal ise sıkıntı yok. Biraz çabuk ısınıyor gibi geldi bana o kadar. Aranızda kullanan var ise bi karşılaştırma yapsak.!
Batarya performansi nasıl

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Batarya performansi nasıl
Şuanda 1 gün rahat götürüyor. Kuzenim de aldı aynısından. İlk başlarda batarya performasa oturmuyor. Benimkide 1 gün idare ediyordu, 1 ay geçti şuan 1,5 gün gidiyor dedi. Bence de öyle. Batarya belli bir süre sonra performansa göre şekil alıyor. Bu cihazın zatene güzel bir kullanışta max. gideceği 1 gündür bence. Bu da gayet yeterli.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şuanda 1 gün rahat götürüyor. Kuzenim de aldı aynısından. İlk başlarda batarya performasa oturmuyor. Benimkide 1 gün idare ediyordu, 1 ay geçti şuan 1,5 gün gidiyor dedi. Bence de öyle. Batarya belli bir süre sonra performansa göre şekil alıyor. Bu cihazın zatene güzel bir kullanışta max. gideceği 1 gündür bence. Bu da gayet yeterli.
Isınma sorunu var mı hala? Performans nasıl?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Şuanda 1 haftalık kullanma yorumum sonucu cihazda ısınma var. Hem de basit bir şekilde ısınıyor. Yani ekran parlaklığı ortalarda ve internette 15-20 dk dolaştığın zaman pat diye 40 C yi görüyor. Ekranı parmak uçlarına ısıyı hissettiriyor. Clash of clans oyununu 45 dk düşük parlaklıkta oynadığım zaman ise arka kamera kısmı ve ekran cidden parmaklarını ısıtıyor. Ben 45 dk lık oyun sonucu 47 C yi gördüm cihazda. Eğer bu cihaza göre normal ise ve genel olarak normal bi derece ise gayet güzel. Ama cihazın performansına laf atılamaz. Şakır şakır çalışıyor valla. Varsın yansın umrumda olmaz yeterki kasmasın, yavaş kalmasın. Ve seri olsun :thumbup:

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şuanda 1 haftalık kullanma yorumum sonucu cihazda ısınma var. Hem de basit bir şekilde ısınıyor. Yani ekran parlaklığı ortalarda ve internette 15-20 dk dolaştığın zaman pat diye 40 C yi görüyor. Ekranı parmak uçlarına ısıyı hissettiriyor. Clash of clans oyununu 45 dk düşük parlaklıkta oynadığım zaman ise arka kamera kısmı ve ekran cidden parmaklarını ısıtıyor. Ben 45 dk lık oyun sonucu 47 C yi gördüm cihazda. Eğer bu cihaza göre normal ise ve genel olarak normal bi derece ise gayet güzel. Ama cihazın performansına laf atılamaz. Şakır şakır çalışıyor valla. Varsın yansın umrumda olmaz yeterki kasmasın, yavaş kalmasın. Ve seri olsun :thumbup:
EyvAllah kardeşim saolasin

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
furyzer0

furyzer0

Üye
G4 ısınması normal qualcomm 810 aşırı ısınınca kısılmış bir versiyonu olan 808i çıkardı ama o da ısınıyor o sene çıkan her qualcommlu telefonun ısınması normal

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
veli-_-802

veli-_-802

Üye
G4 ısınması normal qualcomm 810 aşırı ısınınca kısılmış bir versiyonu olan 808i çıkardı ama o da ısınıyor o sene çıkan her qualcommlu telefonun ısınması normal

Valla pek detayli bilgiye sahip değilim. Ama bundan önce s3 mini vardı. Şuan sanki F-16 gibi.[emoji1] önceden telsiz kullanıyormuşum mübarek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Biraz bekle g4 kullanmadım ama bir aya anlarsın bu bir ikincisi s3 mini zaten cm siz kullanılmaz touchwiz öldürüyor o cihazı uçuş hissetmen normal biri donemin en yavaş cihazı diğeri amiral gemisi

• Beğen
veli-_-802

veli-_-802

Üye
Bakalım. Sonuc ne olacak. Ben kolay kolay cihaz beğenmeyen biriyimdir.

LG-H815 Tabir-i Caisse ELCİ Cİ4 (G4) tarafından gönderildi.

furyzer0

furyzer0

Üye
G4 z3 L930 L1520 gm5plus

hiu482

Üye
Az daha ekle note 4 veya lg g4. Mi4 veya mi5 de olabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serhat_002

serhat_002

Üye
ben satıyorum kardeşim s6 edge plus pasaport kayıtlı 1500 tl düşünürsen özel yaz...

falconn00

falconn00

Üye
Az daha ekle note 4 veya lg g4. Mi4 veya mi5 de olabilir.

Hocam size katılıyorum Mi serisi ve Note 4 en iyi bence bunlar arasında (hepsi aynı performans sergiler mi acaba ?)

Lenovo Vibe P1

hiu482

Üye
Hocam size katılıyorum Mi serisi ve Note 4 en iyi bence bunlar arasında (hepsi aynı performans sergiler mi acaba ?)

Lenovo Vibe P1
Bana göre lg ve mi daha önde. Samsungda ki gereksiz uygulamalar azıcık performans kaybına neden oluyor. Ilk iki arasinda da ilk tercihim lg olur.

• Beğen
Tepkiler: falconn00
falconn00

falconn00

Üye
Bana göre lg ve mi daha önde. Samsungda ki gereksiz uygulamalar azıcık performans kaybına neden oluyor. Ilk iki arasinda da ilk tercihim lg olur.

Bnde Mi taradfindayim lg çok çabuk ısınıyor(her telefon ısınır ama lg ayrı bir ısınma suresi hacı ya)

Lenovo Vibe P1

hiu482

Üye
Bnde Mi taradfindayim lg çok çabuk ısınıyor(her telefon ısınır ama lg ayrı bir ısınma suresi hacı ya)

Lenovo Vibe P1
O dediğin sorun g3de vardı. G4 de fazla ısınma yok.

Üst Alt