Bu telefonda çok iyi fakat, diyelim bunu aldın garantilik iş çıkarsa kolay gelsin.Gm 5 Plus
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hocam o telefonda fazla ısınma yok mu ?Xperia Z3 Al Teknosada 1250 Kacirma derim Z Serisi Güzel Rami Vs Iyi
hocam bende öyle bir telefon istiyorum ama yok illah bir sıkıntısı olur her telefonun kiminin hafızası a olur kiminin ramı kiminin işlemcisi kimininde kamerası... Bende Lenovo vibe P1 almaya karar verdim. Allah'ın izniyle haftaya cumartesi alacağım.Resmen G3 ten soğudum arkadaşlar. İnternette düzgün bahseden olmamış. Bendede hiç şans yoktur kesin bozuk olanı gelir. Riske girmeyeceğim. Fakat hala kararsızım. Arkadaşım S5 al diyor. Gece gündüz zorluyorum telefonu ısınma olmuyor diyo. Eğer gerçekten öyleyse S5 mi alayım. Fiyat 1300 falan. Yorumlara gelecek olursak inanınki her telefonun kusru var neredeyse. Malum yaz ayına geliyoruz. Kasma olmasın birde ısınma olmasın. 1000-1500 arası mağazaya gidip direkt alınacak bi telefon yok mu ya ? Bu telefonların hepsi mi kötü ? Ben şuan S3 mini kullanıyorum. Telefon oyunda cayır cayır yanıyor. Ama asıl sıkıntım o değil. Artık güncellemelerle S3 mini bitti resmen. Boş ram kalmadı. Ram' i iyi aşırı ısınma sıkıntısı olmayan bi telefon yokmudur yoksa benmi göremiyorum ?
Batarya performansi nasılEvet arkadaşlar G4 ü almış bulunmaktayım. Performans olarak süper bir cihaz. Şuanlık tek olay ısınmalar var. Eğer değerler normal ise sıkıntı yok. Biraz çabuk ısınıyor gibi geldi bana o kadar. Aranızda kullanan var ise bi karşılaştırma yapsak.!
Şuanda 1 gün rahat götürüyor. Kuzenim de aldı aynısından. İlk başlarda batarya performasa oturmuyor. Benimkide 1 gün idare ediyordu, 1 ay geçti şuan 1,5 gün gidiyor dedi. Bence de öyle. Batarya belli bir süre sonra performansa göre şekil alıyor. Bu cihazın zatene güzel bir kullanışta max. gideceği 1 gündür bence. Bu da gayet yeterli.Batarya performansi nasıl
Isınma sorunu var mı hala? Performans nasıl?Şuanda 1 gün rahat götürüyor. Kuzenim de aldı aynısından. İlk başlarda batarya performasa oturmuyor. Benimkide 1 gün idare ediyordu, 1 ay geçti şuan 1,5 gün gidiyor dedi. Bence de öyle. Batarya belli bir süre sonra performansa göre şekil alıyor. Bu cihazın zatene güzel bir kullanışta max. gideceği 1 gündür bence. Bu da gayet yeterli.
EyvAllah kardeşim saolasinŞuanda 1 haftalık kullanma yorumum sonucu cihazda ısınma var. Hem de basit bir şekilde ısınıyor. Yani ekran parlaklığı ortalarda ve internette 15-20 dk dolaştığın zaman pat diye 40 C yi görüyor. Ekranı parmak uçlarına ısıyı hissettiriyor. Clash of clans oyununu 45 dk düşük parlaklıkta oynadığım zaman ise arka kamera kısmı ve ekran cidden parmaklarını ısıtıyor. Ben 45 dk lık oyun sonucu 47 C yi gördüm cihazda. Eğer bu cihaza göre normal ise ve genel olarak normal bi derece ise gayet güzel. Ama cihazın performansına laf atılamaz. Şakır şakır çalışıyor valla. Varsın yansın umrumda olmaz yeterki kasmasın, yavaş kalmasın. Ve seri olsun![]()
Valla pek detayli bilgiye sahip değilim. Ama bundan önce s3 mini vardı. Şuan sanki F-16 gibi.[emoji1] önceden telsiz kullanıyormuşum mübarek.G4 ısınması normal qualcomm 810 aşırı ısınınca kısılmış bir versiyonu olan 808i çıkardı ama o da ısınıyor o sene çıkan her qualcommlu telefonun ısınması normal
Sent from mTalk using lumia950
Hocam size katılıyorum Mi serisi ve Note 4 en iyi bence bunlar arasında (hepsi aynı performans sergiler mi acaba ?)Az daha ekle note 4 veya lg g4. Mi4 veya mi5 de olabilir.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana göre lg ve mi daha önde. Samsungda ki gereksiz uygulamalar azıcık performans kaybına neden oluyor. Ilk iki arasinda da ilk tercihim lg olur.Hocam size katılıyorum Mi serisi ve Note 4 en iyi bence bunlar arasında (hepsi aynı performans sergiler mi acaba ?)
Lenovo Vibe P1
Bnde Mi taradfindayim lg çok çabuk ısınıyor(her telefon ısınır ama lg ayrı bir ısınma suresi hacı ya)Bana göre lg ve mi daha önde. Samsungda ki gereksiz uygulamalar azıcık performans kaybına neden oluyor. Ilk iki arasinda da ilk tercihim lg olur.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O dediğin sorun g3de vardı. G4 de fazla ısınma yok.Bnde Mi taradfindayim lg çok çabuk ısınıyor(her telefon ısınır ama lg ayrı bir ısınma suresi hacı ya)
Lenovo Vibe P1