Telefon tavsiyeleriniz max 1500 tl

Sponsorlu Bağlantılar

snapdroid

snapdroid

Üye
Dayı oğlu servisten çok sıkıntı çekti. Pil yüzünden. Oda mecbur iphone 5 ve s aldı

Rancho

Rancho

Üye
G4 var o paraya G3 ün zamanı geçti.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Sa
Ben xperia m5 aldım teknosadan ve gayet memnunum kamerası cok iyi aynı zamanda kaynaklarda yazmasada yüksek güçlü(ben 2.1 lik kullanıyorum ama daha da yüksek kullanabilirsin) sarj aleti ile hızlı sarj oluyor.3 gb ram 16gb hafıza 200gbye kadar hafıza kartı desteği ve helio x10 islemci(2ghz 8 cekirdek) özellikleri bu cihazın bi düşün istersen

byAndroid

byAndroid

Üye
Sa
Ben xperia m5 aldım teknosadan ve gayet memnunum kamerası cok iyi aynı zamanda kaynaklarda yazmasada yüksek güçlü(ben 2.1 lik kullanıyorum ama daha da yüksek kullanabilirsin) sarj aleti ile hızlı sarj oluyor.3 gb ram 16gb hafıza 200gbye kadar hafıza kartı desteği ve helio x10 islemci(2ghz 8 cekirdek) özellikleri bu cihazın bi düşün istersen
Hocam bu cihazda çok sorun çıkıyordu sizinkinde hiç sorun çıkmadı mı :D

GreaTH

GreaTH

Üye
G4 Varken G3 Den Yanasin Oda Ayri Bi dünya :)

thsn_06

Üye
Z3 Compact kesinlikle

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Z5 premium

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.6.3

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
İphone 6s plus al kurtul haci

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.6.3

bluefever3

bluefever3

Üye
Asus zenfon 2 32gb (1200tl civarı) - sony m5 (1400 tl civaro) - Asus selfie 32gb (1000tl civarı)
Bunlarıda hesabına kat çünkü fiyat donanım olarak en iyi orana sahip cihazlar bunlar.

furyzer0

furyzer0

Üye
Zenfone 3 serisi çıkacak ama ne zaman bilmiyorum

Sent from mtalk using lumia 950

'Şeref'

Emekli Yönetici
Samsung düşünüyorsan a5 2016 yı bende tavsiye ederim gayet başarılı:good:

veli-802

veli-802

Üye
    Konu Sahibi
G4 1600-1700 arasi degisiyor. İnternet fiyatlarina gelecek olursak ben internetten almam arkadaslar. Sıkıntı yasayan cok kisi var. G3 donanim olarak ve fiyat olarak gayet cazip geliyor. Tam kötü bi olayıda yok herhalde.

furyzer0

furyzer0

Üye
İnternet alışverişinde hepsiburadadan hiç korkmayın iki telefon aldım birisi 2 günde eve geldi diğeri 2 haftada bir sorun çıkmadı diğer siteleri bilemem ama hepsiburadada rahat olun

Sent from mtalk using lumia 950

GreaTH

GreaTH

Üye
G4 1600-1700 arasi degisiyor. İnternet fiyatlarina gelecek olursak ben internetten almam arkadaslar. Sıkıntı yasayan cok kisi var. G3 donanim olarak ve fiyat olarak gayet cazip geliyor. Tam kötü bi olayıda yok herhalde.

Gitti Gidiyordan ben 1300 e aldim Simdi Baya Fiyatini indirdiler Hic bir Sorunu Yok Gayet Güzel G4 Varken G3 Almak Ne bilim Hoş degil Zaten G3 Isi Ve Sarj Sorunuyla Dertli Bi Telefon Arkadasimdan biliyorum

falconn00

falconn00

Üye
Lenovo Vibe P1 al 5000 mAh batarya 615 işlemci 2 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera 1.300 tl en fazla(en pahalısı)

Arkadaslar tavsiyeleriniz için tesekkurler. LG G3 daha mantikli geldi. 1300 tl. Ve performans olarak gayet iyi. Ama kotu yanlarini gorduyseniz paylasirsaniz sevinirim.
ısınma problemi var (abim de de var ordan bliyorum)

veli-802

veli-802

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Vibe P1 al 5000 mAh batarya 615 işlemci 2 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera 1.300 tl en fazla(en pahalısı)

ısınma problemi var (abim de de var ordan bliyorum)
Isınma problemi 32 gb lık olan seride var mı

falconn00

falconn00

Üye
Isınma problemi 32 gb lık olan seride var mı
abimde oluyordu şahsen 32 GB onun ki de arkadaş da 16 lık var onda da aynısı yani LG alcaksan 4 al 3 falan alma
batarya açısında en mantıklı zenfone max ve lenovo vibe p1
işlemci ve batarya açısından olursa lenovo vibe p1

veli-802

veli-802

Üye
    Konu Sahibi
Resmen G3 ten soğudum arkadaşlar. İnternette düzgün bahseden olmamış. Bendede hiç şans yoktur kesin bozuk olanı gelir. Riske girmeyeceğim. Fakat hala kararsızım. Arkadaşım S5 al diyor. Gece gündüz zorluyorum telefonu ısınma olmuyor diyo. Eğer gerçekten öyleyse S5 mi alayım. Fiyat 1300 falan. Yorumlara gelecek olursak inanınki her telefonun kusru var neredeyse. Malum yaz ayına geliyoruz. Kasma olmasın birde ısınma olmasın. 1000-1500 arası mağazaya gidip direkt alınacak bi telefon yok mu ya ? Bu telefonların hepsi mi kötü ? Ben şuan S3 mini kullanıyorum. Telefon oyunda cayır cayır yanıyor. Ama asıl sıkıntım o değil. Artık güncellemelerle S3 mini bitti resmen. Boş ram kalmadı. Ram' i iyi aşırı ısınma sıkıntısı olmayan bi telefon yokmudur yoksa benmi göremiyorum ?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt