Hocam bu cihazda çok sorun çıkıyordu sizinkinde hiç sorun çıkmadı mıSa
Ben xperia m5 aldım teknosadan ve gayet memnunum kamerası cok iyi aynı zamanda kaynaklarda yazmasada yüksek güçlü(ben 2.1 lik kullanıyorum ama daha da yüksek kullanabilirsin) sarj aleti ile hızlı sarj oluyor.3 gb ram 16gb hafıza 200gbye kadar hafıza kartı desteği ve helio x10 islemci(2ghz 8 cekirdek) özellikleri bu cihazın bi düşün istersen

İphone 6s plus al kurtul haci
Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.6.3
Bütçesini Yazmis Gördünmü ?
G4 1600-1700 arasi degisiyor. İnternet fiyatlarina gelecek olursak ben internetten almam arkadaslar. Sıkıntı yasayan cok kisi var. G3 donanim olarak ve fiyat olarak gayet cazip geliyor. Tam kötü bi olayıda yok herhalde.
ısınma problemi var (abim de de var ordan bliyorum)Arkadaslar tavsiyeleriniz için tesekkurler. LG G3 daha mantikli geldi. 1300 tl. Ve performans olarak gayet iyi. Ama kotu yanlarini gorduyseniz paylasirsaniz sevinirim.
Isınma problemi 32 gb lık olan seride var mıLenovo Vibe P1 al 5000 mAh batarya 615 işlemci 2 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera 1.300 tl en fazla(en pahalısı)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ısınma problemi var (abim de de var ordan bliyorum)
abimde oluyordu şahsen 32 GB onun ki de arkadaş da 16 lık var onda da aynısı yani LG alcaksan 4 al 3 falan almaIsınma problemi 32 gb lık olan seride var mı