Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiye Edin Gençler | Bütçe 750-800

Sponsorlu Bağlantılar

mertekin34

mertekin34

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiye Edin Gençler | Bütçe 750-800
Merhaba beyler, yeni telefon alacağım da s3 mini de karar vermiştim ama general mobile discovery'i incelememle telefona hasta oldum, ekranı falan çok kaliteli s3'ten daha iyi bir tasarımı var. Size sorum s3 miniyi mi alayım discovery mi yoksa başka model önerir misiniz?

KayraBey

KayraBey

Üye
Forumda temiz s4 satan bir arkadaş va. 16 ay garantili yurtiçi kayıtlı. Fiyat 900 ama pazarlık olur demiş. Bence kaçırma.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Bence Motorola Moto G al.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
212celal

212celal

Üye
Sen s3 miniyi göze aldiysan 5 para etmez moto g mükemmel bir tel veya gmd al. Moto g de kitkat var

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Moto G al.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Bence Motorola Moto G al. Discovery kullanan çoğu arkadaşım ekranla ilgili sıkıntı yaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve mürteza16
007wolverine

007wolverine

Üye
gmd al ben kullanıyorum ekranla ilgili bir sorunum yok.ama ilerde sizin de bu sorunu yasamayacağınız anlamına gelmez.:-)

orxan_92

orxan_92

Üye
Sony xperia SP,Nexus4 daha iyi bu cihazlardan

najanaja

najanaja

Üye
huawei ascend p1 kullanıyorum tavsiye ederim hem tasarım olarak çok hoşuma gidiyo hem sistem gayet iyi daha bi kasma görmedim modern combat 4 ü bile kasmadan rahatlıkla oynattı. 1 gb ram 1.5 ghz çift çekirdek işlemci var 8 mp kamera mükemmel olmasada gayet başarılı foto ve video kaydı yapıyor. ben indirimde 700 tl almıştım şimdi sıfırı ne kadardır bilmiyorum ama rahatlıkla her işini görebileceğin bi tel. bırak samsung u beş para etmez tasarım ve kasa var oldum olası sevemedim o teli hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. sony i tercih ederim açıkçası hatta telefonlarımı satım z1 almayı düşünüyorum karar aşamasındayım :)

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4 / Moto G.

S3 mini nedir yahu? Paranıza yazık.

The Shadow

The Shadow

Üye
Moto G.

cortex47

cortex47

Üye
Piranha Zen
Dark Evo x5
Piranha Grande
Dark Evo p60

Bunlara bir göz gezdir istersen. Hızlıal.com'da bayağı ucuzlar.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence lumialara da bi bak derim.

Üst Alt