Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiye Eder misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
17 Nokta Testi Nedir? 16n- gelen her cihazın akım kontrolleri yapılır.

Tmobile

Tmobile

Üye
17 Nokta Testi Nedir? 16n- gelen her cihazın akım kontrolleri yapılır.
16n kan tahlili testine deniyor diye biliyorum çok farklı şeyler bunlar Kardeşim :D 17n De Googlede Sarılık Hastalığı vb şeyler çıkıyor...

Emre

Üye
    Konu Sahibi
16n kan tahlili testine deniyor diye biliyorum çok farklı şeyler bunlar Kardeşim :D 17n De Googlede Sarılık Hastalığı vb şeyler çıkıyor...
Ben Nokia Hayranım 520 620 525 te olur Ama çok Yakında Lumialar Microsoft'un Olacak mış ?

Tmobile

Tmobile

Üye
Ben Nokia Hayranım 520 620 525 te olur Ama çok Yakında Lumialar Microsoft'un Olacak mış ?
Lumia Nokia Microsft A Satıldığı İçin Nokia Lumialar Microsoftun Olucak Ama Aynı Şey Birşey Değişmicek LuMiA Ların Hakları Microsftun Olcakki Zaten Nokia Lumia Windows Phone 8 Yani Microsoftun İşletim Sistemini KULLanıyor :D

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Nokia Microsft A Satıldığı İçin Nokia Lumialar Microsoftun Olucak Ama Aynı Şey Birşey Değişmicek LuMiA Ların Hakları Microsftun Olcakki Zaten Nokia Lumia Windows Phone 8 Yani Microsoftun İşletim Sistemini KULLanıyor :D
Biliyorum o yüzden nokia almak İstemiyorum Ne Dersin Nokia Lumia Alayım mı

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Simdi Lumia Almak Aptalca Olur ;)

serverfun912

serverfun912

Üye
Git düşünmeden s3 al derim 2. el bile harikadır.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
En mantıklısı L525'tir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güzel arkadaşım benden sana Bi tavsiye lumialar çıkalı ortalama 1 sene oldu ve piyasada garantisi devam eden temiz cihazlar var 700-750 tl ye garantisi devam eden 2.el 920 almanı tavsiye ederim bulamazsan gel benim ful kutulu 920 mi vereyim sen neden satıyorsun dersen bende 2. El 1020 almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve RetaXter
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625:alkis:disko:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Telefon tavsiye etmem telefon kötü :mad:

Emre

Üye