Tmobile
Üye
o site nasılki elden alamıyormusunuz elden alınmayan 2. el cihazda problemler çıkabilir uyarıyım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o site nasılki elden alamıyormusunuz elden alınmayan 2. el cihazda problemler çıkabilir uyarıyım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
16n kan tahlili testine deniyor diye biliyorum çok farklı şeyler bunlar Kardeşim17 Nokta Testi Nedir? 16n-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgelen her cihazın akım kontrolleri yapılır.
17n De Googlede Sarılık Hastalığı vb şeyler çıkıyor...Ben Nokia Hayranım 520 620 525 te olur Ama çok Yakında Lumialar Microsoft'un Olacak mış ?16n kan tahlili testine deniyor diye biliyorum çok farklı şeyler bunlar Kardeşim17n De Googlede Sarılık Hastalığı vb şeyler çıkıyor...
Lumia Nokia Microsft A Satıldığı İçin Nokia Lumialar Microsoftun Olucak Ama Aynı Şey Birşey Değişmicek LuMiA Ların Hakları Microsftun Olcakki Zaten Nokia Lumia Windows Phone 8 Yani Microsoftun İşletim Sistemini KULLanıyorBen Nokia Hayranım 520 620 525 te olur Ama çok Yakında Lumialar Microsoft'un Olacak mış ?

Biliyorum o yüzden nokia almak İstemiyorum Ne Dersin Nokia Lumia Alayım mıLumia Nokia Microsft A Satıldığı İçin Nokia Lumialar Microsoftun Olucak Ama Aynı Şey Birşey Değişmicek LuMiA Ların Hakları Microsftun Olcakki Zaten Nokia Lumia Windows Phone 8 Yani Microsoftun İşletim Sistemini KULLanıyor![]()
Beğeniyorsan Al O Bir Sorun Teşkil Etmicek Yani Sonuçta.Biliyorum o yüzden nokia almak İstemiyorum Ne Dersin Nokia Lumia Alayım mı
hele Şu Nokia Lumia 525 Gelsin Bakalım BakarızBeğeniyorsan Al O Bir Sorun Teşkil Etmicek Yani Sonuçta.
Bakarız Kardeşimhele Şu Nokia Lumia 525 Gelsin Bakalım Bakarız![]()

ben olsam 620 almam 620 demek pişmanlık demektir 720 al daha iyiLUMIA 620 Lumia 720 Arasında Kaldık