Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiye Eder misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiye Eder misiniz
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Lumia Almak İstiyorum
ama Android Olmasın Max Bütçem 699-500 tl

Tmobile

Tmobile

Üye
Merhaba Arkadaşlar.
Lumia 520 olabilir 525 te geliyor oda olabilir hemenmi alıcaksınız ihtiyaçlarınız beklentileriniz neler ?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
O fiyata en iyisi Lumia 720, fakat bulabilirsen Lumia 820' de alabilirsin. Sıfır mı alacaksın 2. El de olur mu?

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet Hemen Alacağım 1ghz hızı olsun Oyun Sevmem Stabil Olsun Yeter Teşekkürler
O fiyata en iyisi Lumia 720, fakat bulabilirsen Lumia 820' de alabilirsin. Sıfır mı alacaksın 2. El de olur mu?
Sıfır Alacağım Teşekkürler

PureFood

PureFood

Üye
Lumia 525e az kaldı, madem oyun derdin yok 720 iş görür.. Az daha eklersen bütçeye

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merhaba Arkadaşlar.
Kesinlikle ikinci elden çok temiz Lumia 820 almanızı tavsiye ediyorum. Giriş ve orta segmenteki 512 mb ramlı telefonalara bulaşmayın. 820 ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle ikinci elden çok temiz Lumia 820 almanızı tavsiye ediyorum. Giriş ve orta segmenteki 512 mb ramlı telefonalara bulaşmayın. 820 ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.
çok Teşekkürler Ama bir kere İkinci El Aldım Başıma Gelmeyen Kalmadı :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende düşük seviye istiyorsanız biraz daha zorlayıp uygun indirim tarihlerine bakarak 720 alın derim mesela vatanda her ayın 20 civarında hafta sonuna denk gelen günde kampanya olur yine aynı tarihte media market ve teknosa indirim yapıyor birbirlerine bakarak bunlardan yararlanarak daha ucuza alabilirsiniz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
çok Teşekkürler Ama bir kere İkinci El Aldım Başıma Gelmeyen Kalmadı :D
İnanki 520 620 720 pişman eder. Uygulama oyun geliyor 1gb ram istiyor. Güncelleme geliyor diğer modeller almışken bizler üvey evlat muamelesi görüyoruz desem yeridir yani. Sen çıtayı yükselt korkmadan ikinci el 820 bak.

• Beğen
Tepkiler: nsren
Tmobile

Tmobile

Üye
İnanki 520 620 720 pişman eder. Uygulama oyun geliyor 1gb ram istiyor. Güncelleme geliyor diğer modeller almışken bizler üvey evlat muamelesi görüyoruz desem yeridir yani. Sen çıtayı yükselt korkmadan ikinci el 820 bak.
625 te 512mb ram güncelleme aldı 720 en son alıcak olan model gibi gözüküyor arkadaşın bütçesi belli 820 ye yetmez gibi.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Lumia 525 Alacağım Biraz Bekleyip

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
625 te 512mb ram güncelleme aldı 720 en son alıcak olan model gibi gözüküyor arkadaşın bütçesi belli 820 ye yetmez gibi.
Benim bütçem ikinci elden Lumia 620 ye yetmişti (15 günlük bir cihazdı). Şimdi keşke 820 alsaymışım diyorum. Radyo sorun,güncelleme sorun, uygulama ve oyunlara 1 gb ram sorun.
Hiç korkmasın ikinci el 820 baksın bence. Hatta izmirden 5 günlük 820 satan bir şahıs vardı sahibinden sitesinde.

Tmobile

Tmobile

Üye
Benim bütçem ikinci elden Lumia 620 ye yetmişti (15 günlük bir cihazdı). Şimdi keşke 820 alsaymışım diyorum. Radyo sorun,güncelleme sorun, uygulama ve oyunlara 1 gb ram sorun.
Hiç korkmasın ikinci el 820 baksın bence. Hatta izmirden 5 günlük 820 satan bir şahıs vardı sahibinden sitesinde.
ama arkadaş 2. el istemiyor kararını vermiş saten 525 alıcakmış.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Teşekkürler Lumia 525 Alacağım Bira Bekleyip
daha tarihi bile belli degil 720 ve altı perişan ediyor adamı ne gelirse 1 gb sınır ama oyun olmasın diyorsan 625 oyun olsun 1-2 diyorsan 820 al

• Beğen

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar İkinci El lumia 920 buldum Nasıl

839.00 TL

Tmobile

Tmobile

Üye
Arkadaşlar İkinci El lumia 920 buldum Nasıl [/url] 839.00 TL
resimi yanlış koymuşsunuz silin ve şunu yapıştırın sahibindenden mi buldunuz link verirseniz ona göre cevap verebilirim.

Emre

Üye
    Konu Sahibi