Telefon tavisiye ve öneri ve kıyaslama alternatif konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Telefon tavisiye ve öneri ve kıyaslama alternatif konu
Sinan abi , al bi N8 yahu . :)
Yakışır sana ...:ehe

• Beğen
Tepkiler: sevimlibrad

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
Sinan abi , al bi N8 yahu . :)
Yakışır sana ...:ehe
alacağım N8 güvenmiyorum birinci üretim hatalı restart problemli ikinci üretim varsa nasıl anlarım ki en iyisi E7 alacağım E7 telefonlar güzel :D test etmeden zevkli olmuyor..Kallol tema yapımcısı biraderim test ediyor :D anlayın test edince daha iyi olacak :D N97 kalas gibi araba takozu ya :(

---------- Eklendi @ 17:25:23 ---------- Yazıldı @ 17:23:45 ----------

N8.00 olan mı ikinci sürüm mü? diablos kardeş,?tanıdın dimi beni ben süper tema maker olacağım demiştim hatırladın mı? daha iyi olacağım :D

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sinan abi tanımaz mıyım . :) Harika işler yapıyorsun valla tebrik ediyorum ...:sarıl:
İkinci sürüm mü derken anlamadım valla abi ?

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
Sinan abi tanımaz mıyım . :) Harika işler yapıyorsun valla tebrik ediyorum ...:sarıl:
İkinci sürüm mü derken anlamadım valla abi ?
kardeş ilk piyasaya sürülen N8lerde restart kapanma sorunu var ikinci partilerde yok

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
kardeş ilk piyasaya sürülen N8lerde restart kapanma sorunu var ikinci partilerde yok
abi zaten 1. sürümden piyasada kalmadıki :) ama almayı düşünüyorsan sana bir fikir.. 2. el alcam diyosan. git nokia shopa en sevimli halini takın ve güvenilir 2. el tel satan tanıdığınız bir yer varmı de onlar yardımcı olur.. yok sıfır tel alcam diyosan ozaman nokia shoptan başka yerden alma.. bence N8 al, E7 alma derim çok kalın.. kalas gibi oda :islik

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
abi zaten 1. sürümden piyasada kalmadıki :) ama almayı düşünüyorsan sana bir fikir.. 2. el alcam diyosan. git nokia shopa en sevimli halini takın ve güvenilir 2. el tel satan tanıdığınız bir yer varmı de onlar yardımcı olur.. yok sıfır tel alcam diyosan ozaman nokia shoptan başka yerden alma.. bence N8 al, E7 alma derim çok kalın.. kalas gibi oda :islik
evet kalas gibi :( N8 en kibar telefon birde N9..keşke N8 dizaynı N9 gibi olsaydı..evet N8 alacağım TİM tanıdıgım var turkcell iletişim merkez .. kızaklı vs kayan kapak bu kıl oldugum durum kızaklı mı sürgülümü hangisi kullanışlı ? çogu yerlerde internette görüyorum standart telefon tipi sanırım iyisi..acele etmeyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt