Telefon suya düştü masraf ne olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadknight

Üye
    Konu Sahibi
Telefon suya düştü masraf ne olur?
İyi geceler arkadaşlar. Bugun telefonumu suya düşürdüm ama daha bilgisiz olduğum için yapılmaması gerekenlerin çoğunu yaptım :S Yani bataryayı kuruladıktan sonra geri taktım açmayı denedim... Forumda baktım ama bulamadım varsa kusura bakmayın. Samsung D900i modeli var bende. Daha önce başına gelenler ne miktarda masrafla karşılaştı? Yardımcı olursanız sevinirim. Kesin bir şey olmasada tahmini bir rakam istiyorum. Teşekkürler...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
keşke hiç açmasaydın ama merak işte :D tahminim 50 ytl gibi bir fiyata kurtarırsın.başıma gelmişti işlemciyi değiştirmişlerdi.

deadknight

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler :)

batun41

Üye
bence kulak temizleyici ile falan iyice kurula sıcakta tut kuruyunca tekrar dene aynısı dayımın başına geldi telefon çalıştı.Belki 50 Lira masraftan kurtulursun yani sen demişsin bataryayı kuruttum diye ama telefonu bayağı bir sök içini dışını iyice kurula parçaları kurut herşeyini güneşe koy yani % 50 % 60 ihtimal çalışır

bveo

bveo

Üye
Arkadaşım sen telefonu açmaya çalışma. Eğer tanıdığın bi telefoncu varsa 10 liraya kurtarabilirsin zaten o telefonu şimdi satsan 50 tlle anca xD

daniel_23

daniel_23

Üye
kesinlikle güneşte kurutmayın bu konuda bir yazı okumuştum ve eğer güneşte kurutursanız daha beter olur diyordu,
güzelce kurulayın 1-2 gün nemli olmayan kuru güneş almayan bi ortamda kurutun
benim n73me düşmüştü suya 1 yıl boyunca hiç bişey olmadan çalıştı( 3g çalışmıyOrdu, o zamanlarda 3g yoktu :D ) sonra açılıp kapanmaya başladı servise gönderdim 60 tl ye işlemciyi değiştirdiler

kol@j

kol@j

Üye
bazen sıvı yeması sadece hafif silinebilir bir oksitlenme yapar...
işlemcide pas lekesi olan yerlere bir iki fırçayla birşey kalmaz... önce bunu bir değerlendir...
ama bunu da bilen birisine yaptır...
olmazsa hakkaten araya 50 tl falan sıkışmış...

OğuzcanAbi

Üye
geçmiş olsun kardeş forumda war ne yapılacağı ama tuzlu su tatlı su lavabo ya işledm deişiyıor

deadknight

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kapağını nasıl çıkartabilirim yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt