telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

capitano

Üye
    Konu Sahibi
telefon seçimi
arkadaşlar ben yeni bir cep telefonu almak istiyorum
bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

telefon ile internet vb. işlerim yok.
zil seslerinin gelişmiş ve yüklenebilir olması
rehberinin gelişmiş olması
batarya ömrünün uzun olması
biraz da yakışıklı olması tercihimdir.

targa911

Üye
samsung e 250

PeeDee

Üye
fiyat aralığın nedir,büyüklük önemli mi?bunları da yazarsan daha iyi yardımcı olabileceğimiz kanısındayım..
ama genelleme yapacak olursam;Sony Ericsson w 810 i'nin fiyatı baya düştü,çok da kullanışlı bir telefon,tavsiye ederim...

Master_Evil

Master_Evil

Üye
maddi durumun hangisine yetiosa onu al
1- nokia n73
2-Sony Ericsson w810
3-samsung e250
:oke:

Exalans

Exalans

Üye
dostum bir samsung e250 kullanıcısı olarak şarj ile gelişmişlik açısından bir alakası yok çok kullanan biriysen 1 günü bile zor çıkarır tabi bu operatörünede bağlı benim tavsiyem n70 ayrıca rehberi symbian telefonlara özgü gelişmiş ve sınırsın isim alabilir rehberi canın istediği zaman hafıza kartına yedekle bilgisayara at

elmyra

Üye
belki eski model diyecen belki agır diyecen ama eger sarj ve rehber olsun herşeyi ofis gibi kulllanayım dersem motorola mpx 220 derim sarjı sürekli elimde oynadığım mp3 dinlediğim halde 5-6 gün gidiyor her türlü ofis uygulamasını kabulde ediyor hatta 2 kat balkonundan beton zemine düşürdüm asağıdan topladım zerrre arıza yok tek sorun sıfırınııı bulmakk o telefonların................ motorola mpx220

yusuf ali

yusuf ali

Üye
bence ses için düşünürsen 6233
kamera kalitesi için düşünürsen w810

mami24

mami24

Üye
fiyat aralığın nedir,büyüklük önemli mi?bunları da yazarsan daha iyi yardımcı olabileceğimiz kanısındayım..
ama genelleme yapacak olursam;Sony Ericsson w 810 i'nin fiyatı baya düştü,çok da kullanışlı bir telefon,tavsiye ederim...

cok doğru sölemiş fiyat ne

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Biraz geç kalmadınız mı mesaj atmak için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt